Xania

Η Σέβη Βολουδάκη συνεχίζει τις επισκέψεις στην Κίσσαμο

Τη Δευτέρα 15 Μαΐου, το πρωί, η κ. Σέβη Βολουδάκη, επισκέφθηκε το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο και συναντήθηκε με τον πατέρα Αντώνιο Αρετάκη και το προσωπικό. Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ ενημερώθηκε για την πορεία του ιδρύματος και τις προκλήσεις και δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη λειτουργία του, και συνομίλησε με τροφίμους. Στην συνέχεια είχε συνάντηση με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κισσάμου και Σέλινου, Αμφιλόχιο.

Η κ. Βολουδάκη υπογράμμισε την σημασία του ιδρύματος για την κοινωνία της Κισσάμου αλλά και όλου του νομού και εξήρε το έργο του προσωπικού που εργάζεται με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό και αγάπη για τους ηλικιωμένους και πάσχοντες συμπολίτες μας. «Το έργο που προσφέρει το Θεραπευτήριο είναι θαυμαστό, και εξακολουθεί, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που προκύπτουν στη λειτουργία του, να προσφέρει ουσιαστική αρωγή στον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη», δήλωσε.

Την Κυριακή το βράδυ, η κ. Βολουδάκη συναντήθηκε με κατοίκους της Σούδας και συζήτησαν για το κυβερνητικό έργο, τις μελλοντικές προκλήσεις και το διακύβευμα των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Η Σέβη Βολουδάκη συνεχίζει τις επισκέψεις στην Κίσσαμο

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button