Xania

Θρήνος στο νοσοκομείο Χανίων για τον ήρωα πιλότο του Canadair

Στο πένθος έχει βυθιστεί όλη η χώρα από τον τραγικό θάνατο των δύο ιπτάμενων της Πολεμικής Αεροπορίας, του 34χρονου σμηναγού Χρήστου Μουλά και του 27χρονου ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους το μεσημέρι της Τρίτης στην Κάρυστο μετά την πτώση του Canadair με το οποίο επιχειρούσαν ρίψη νερού κοντά στο χωριό Πλατανιστός στην Εύβοια.

Στο νοσοκομείο Χανίων το κλίμα είναι βαρύ, αφού κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Χρήστος, γιος της Τασούλας Καζουλη Ψυχολόγου της Ψυχιατρικής Κλινικής και ανιψιός στελεχών του νοσοκομείου έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Σε ανάρτησή του ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Μπέας αναφέρει:

«Η Διοίκηση και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων “Ο ‘Άγιος Γεώργιος” εκφράζουν την οδύνη και την μεγάλη θλίψη για τον τραγικό χαμό των Ηρώων πιλότων της Πολεμικής μας Αεροπορίας, Σμηναγου Χρήστου Μουλα – γιο των αγαπητων μας Βαγγέλη Μουλα και της Τασούλας Καζουλη Ψυχολόγου της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομειου μας, ανιψιού του Διευθυντου Ιατρικής Υπηρεσίας Σάββα Καζουλη και των στελεχών του Νοσοκομειου μας Αθηνάς και Αντώνη Καζουλη – και του Ανθυποσμηναγου Περικλή Στεφανίδη, οι οποίοι έπεσαν στο καθήκον, δίνοντας την ζωή τους για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και της πατρίδας μας.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή και βαθειά μας Συλλυπητήρια καθώς και την αμέριστη συμπαράσταση στις οικογένειες των Ηρώων. Αθάνατοι».

https://creta24.gr/thrinos-nosokomeio-chanion-ton-iroa-piloto-canadair/

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button