Xania

Κρήτη: «Πέρασαν» τον έλεγχο τα θαλασσινά για την Καθαρά Δευτέρα (εικόνες)

Την άριστη ποιότητα των θαλασσινών διαπίστωσαν οι ελεγκτές Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, οι οποίοι βρέθηκαν νωρίς το πρωί της Κυριακής στην ιχθυόσκαλα της Σούδας. 

Μάλιστα, το παρών στους ελέγχους έδωσε και ο βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Κασσελάκης.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24, ο προϊστάμενος του Τμήματος Κτηνιατρικής από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Μιχάλης Καστρινάκης, νωρίς το πρωί πραγματοποιήθηκε ο έλεγχος στην ιχθυόσκαλα και η ποιότητα «είναι εξαιρετική», συνεπώς οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν άφοβα τα τρόφιμα που επιθυμούν για την Καθαρά Δευτέρα.

Πρόσθεσε δε, πως η ποσότητα των οστρακοειδών, των γαρίδων και των ψαριών στα οποία πραγματοποιήθηκε ο έλεγχος, ήταν μικρότερη σε σχέση με προηγούμενες χρονιές.

Ο κ. Καστρινάκης ανέφερε πως οι καταναλωτές πρέπει να αγοράζουν τα προϊόντα που επιθυμούν από αδειοδοτημένα καταστήματα, να τα ελέγχουν και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

«Οι οδηγίες έχουν δοθεί στο τι να προσέξουν οι καταναλωτές, πιστεύω ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά, όσοι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν όλα πήγαν καλά» σημείωσε.

πηγή: creta24

kriti-perasan-ton-elegcho-ta-thalassina-tin-kathara-deytera-eikones/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button