Xania

Νέα δημοσκόπηση για την ΝΔ στα Χανιά

Νέα δημοσκόπηση φαίνεται πως πραγματοποιείται τις τελευταίες ημέρες στα Χανιά, αναφορικά με τα πρόσωπα που προκαλούν το “ενδιαφέρον” από τη γαλάζια παράταξη και θα μπορούσαν να “κλείσουν” τις κενές θέσεις του ψηφοδελτίου.

Εκτός των τριών βουλευτών της ΝΔ, κ.κ. Μπακογιάννη, Βολουδάκη και Διγαλάκη, καθώς και του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη, δύο ακόμη θέσεις… “χηρεύουν” στο συνδυασμό του κυβερνώντος κόμματος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας θα καθορίσουν αυτές τις δύο θέσεις, χωρίς να αποκλείεται ακόμη και η έκπληξη να “καταληφθούν” από δύο γυναίκες και όχι από έναν άνδρα και μία γυναίκα.

Η δημοσκόπηση -λένε οι ίδιες πηγές- θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Σε κάθε περίπτωση, ο Πρωθυπουργός θα είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση, όποια ονόματα και αν ακούγονται “δεξιά κι αριστερά”, όποια ονόματα κι αν υπάρχουν στις έρευνες αγοράς, όποια ονόματα κι αν απαντούν οι Χανιώτισσες και οι Χανιώτες στις επιλογές που τους δίνονται από τις εταιρίες δημοσκοπήσεων!

πηγή: apokoronaslife

%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%ba%cf%8c%cf%80%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bd%ce%b4-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%87%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ac/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button