Xania

«Περίπατος Βιβλίου» στην Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη του Δήμου Χανίων

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων συμμετέχει στον «Περίπατο Βιβλίου», που διοργανώνει η Ένωση Ελληνικού Βιβλίου το Σάββατο 27 Απριλίου 2024, σε συνεργασία με την ομάδα αφήγησης της πόλης μας «Παραμυθάδες εν πλω», στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της Παιδικής – Εφηβικής Βιβλιοθήκης του Δήμου στον Δημοτικό Κήπο Χανίων, το Σάββατο του Λαζάρου, 27 Απριλίου 2024, ώρα 11.00.

Στο πλαίσιο εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί διαδραστική, παραστατική αφήγηση με θέμα: Παραμύθια μυρωδάτα της Άνοιξης”. Ιστορίες, που μιλούν για Άνοιξη, μεταμορφώσεις, αγάπη, αλληλεγγύη, με συνοδεία μουσικών οργάνων!

Αφηγούνται οι: Δήμητρα Βαλαβάνη, Αγγελική Μπεμπλιδάκη, Νίκος Μπλαζάκης, Στέλλα Ροζάκη και η Δέσποινα Τζιάκη.

Η δράση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5+

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 20 παιδιά

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο της Βιβλιοθήκης: 2821 3 41774

Η Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου εορτάζεται στις 23 Απριλίου, όπως έχει καθιερωθεί διεθνώς από την UNESCO. Η Ημέρα Βιβλίου 2023 με κεντρικό μήνυμα «διαβάζω & αλλάζω», διοργανώνεται για ένατη συνεχή χρονιά από την  Ένωση Ελληνικού Βιβλίου και έχει εξαιρετική απήχηση σε μεγάλους και μικρούς αναγνώστες, φέρνοντας κοντά στο βιβλίο όλες τις ηλικίες, τα κοινωνικά στρώματα, παλιούς και νέους αναγνώστες.

https://creta24.gr/peripatos-vivliou-stin-paidiki-efiviki-vivliothiki-tou-dimou-chanion/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button