Xania

Πότε θα γίνει η συνάντηση των επικεφαλής του ΔΣ Χανίων με τον Δαμασκηνό για το ακίνητο και τα οικόπεδα στον Άγιο Ονούφριο

Έντονη “σκόνη” είχε σηκωθεί πριν από περίπου 1,5 μήνα σχετικά με το οικόπεδο που προήλθε από δωρεά (Δημόσια Διαθήκη της Έλλης χήρας Ιωάννου Κοκογιαννάκη ή Κόκκα) και προορίζεται για κοινωφελείς σκοπούς στον Άγιο Ονούφριο.

Ως γνωστόν πρόκειται για οικόπεδο που είχε γίνει δωρεά στον δήμο για κοινωφελείς σκοπούς, ωστόσο είχε προκύψει κόντρα του δήμου με τον εφημέριο της Ενορίας Κουνουπιδιανών, Νικηφόρο Εικοσιδέκα λόγω της πρωτοβουλίας του να αλλάξει η παραχώρησης χρήσης στο δήμο Χανίων του συγκεκριμένου οικοπέδου, με τη γνωστή εξέλιξη της προσωρινής διάθεσης πώλησης του ακινήτου, εκ μέρους της ενορίας Κουνουπιδιανών.

Μαζί με το οικόπεδο εντάσσονται ως δωρέες και τρία ακόμα οικόπεδα στην περιοχή.

Στο δημοτικό συμβούλιο της 21ης Σεπτεμβρίου ο δήμαρχος Χανίων πρότεινε συνάντηση μαζί με όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων, με τον Σεβασμιώτατο και τον Πρωτοσύγκελο. “Να εξειδικεύσουμε πώς τα 4 ακίνητα θα περιέλθουν στη χρήση του δήμου. Να συμφωνήσουμε τις τεχνικές και νομικές λεπτομέρειες που ξεκίνησε ο παπα Δημήτρης Αλεξανδράκης”, τόνισε τότε.

Επειδή όμως δεν υπήρξε καμία ενημέρωση, νύξη επί του θέματος έκανε ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης “Δήμος Ενεργών Πολιτών” Τάσος Βάμβουκας “για το πότε θα γίνει αυτή η συνάντηση.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Χανίων Ευτύχης Δαμιανάκης, “Έχουμε στείλει επιστολή στον Μητροπολίτη, αλλά επικαλέστηκε φόρτο εργασίας. Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η συνάντηση, όπως όλα δείχνουν”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

πηγή: flashnews

post/579189/pote-tha-ginei-i-synantisi-ton-epikefalis-tou-ds-chanion-me-ton-damaskino-gia-to-akinito-kai-ta-oikopeda-ston-agio-onoufrio/

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button