Xania

Χανιά: Επικίνδυνος ευκάλυπτος «κρέμεται» πάνω από τα Στιβανάδικα (φωτο)

Το κεφάλι τους στην κυριολεξία παίζουν καθημερινά κορώνα – γράμματα αλλά και την σωματική τους ακεραιότητα περαστικοί και επιχειρηματίες στα Στιβανάδικα Χανίων καθώς ένας ευκάλυπτος «κρέμεται» πάνω από το κεφάλια τους.

Ωστόσο στις επανειλημμένες εκκλήσεις κατοίκων και επιχειρηματιών για κλάδεμα του ευκάλυπτου δεν έχει υπάρξει καμία ενέργεια. Ο ευκάλυπτος εξακολουθεί να βρίσκεται αφρόντιστος, όπως τονίζουν επιχειρηματίες, πάνω από τις επιχειρήσεις σε ένα πολυσύχναστο σημείο της πόλης με τα τεράστια κλαδιά να είναι έτοιμα να κοπούν και να πέσουν ανά πάσα στιγμή

Συγκεκριμένα επιχειρηματίες της περιοχής καταγγέλλουν στο Flashnews.gr ότι «πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να σταματήσει η εγκληματική αδιαφορία???

Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας για το κλάδεμα του συγκεκριμένου δέντρου οι αρμόδιοι αδιαφορούν επιδεικτικά δίνοντας μας συνεχώς ψεύτικες υποσχέσεις.

Σε λίγες εβδομάδες η τουριστική σεζόν ξεκινάει και κάποιοι δεν έχουν φροντίσει ούτε τα…. αυτονόητα!

Στον εν λόγω λόφο χρειάζεται πέρα από το κλάδεμα του συγκεκριμένου δέντρου και αποψίλωση καθώς το καλοκαίρι ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι τεράστιος.

Ελπίζουμε επιτέλους κάποιοι να ευαισθητοποιηθούν…έστω και προεκλογικά!»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

πηγή: flashnews

post/615801/chania-epikindynos-efkalyptos-kremetai-pano-apo-ta-stivanadika-foto/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button