Xania

Χανιά: Ο σύλλογος αρωγής οικογενειών θυμάτων τροχαίων δυστυχημάτων θα τιμήσει τους νευροχειρουργούς Γιώργιο Αρχοντάκη και Αντώνη Κρασουδάκη

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 20.30 ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων ,ο οποίος συνεχίζει απρόσκοπτα τον αγώνα του για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και της πολιτείας για τον περιορισμό των τροχαίων ατυχημάτων και με απόλυτο σεβασμό στη μνήμη των θυμάτων διοργανώνει σεμνή εκδήλωση στο κέντρο Δίχαλο.

Στην εκδήλωση θα τιμήσουν τους Ιατρούς Γεώργιο Αρχοντακη πρώην διευθυντή της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Χανίων και Αντώνιο Κρασουδάκη διευθυντή της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Nοσοκομείου Χανίων ,για την ιατρική και επιστημονική στήριξή τους διαχρονικά στα θύματα τροχαίων ατυχημάτων και στις οικογένειές τους.

Όσοι επιθυμούν να παραστούν να ενημερώσουν στο τηλέφωνο του προεδρου Σταύρου Πολέντα 6939241906 μέχρι την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου2023 .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2023 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

πηγή: flashnews

post/605838/chania-o-syllogos-arogis-oikogeneion-thymaton-trochaion-dystychimaton-tha-timisei-tous-nevrocheirourgous-giorgio-archontaki-kai-antoni-krasoudaki/

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button