Xania

Χανιά: Πληρώνουν κανονικά μέσω ipark για στάθμευση και τους κόβουν κλήση για 5 ακόμα και 2 λεπτά! (φωτο)

Τελευταία ενημέρωση 10.36

Σύστημα φαίνεται ότι το έχουν οι δημοτικοί υπάλληλοι των Χανίων να εξαντλούν κάθε όριο αυστηρότητας προκαλώντας την αγανάκτηση των πολιτών. Μετά τη δημοσίευση από το flashnews.gr ενός περιστατικού επιβολής κλήσης στάθμευσης σε οδηγό (που είχε πληρώσει κανονικά) για καθυστέρηση μόλις 5 λεπτών, έφτασε στα γραφεία του flashnews.gr άλλη περίπτωση οδηγού που επίσης είχε πληρώσει κανονικά και δέχτηκε κλήση για καθυστέρηση μόλις 2 λεπτών! Ακολουθούν τα δυο περιστατικά

Πλήρωσε για 1,5 ώρα πάρκινγκ και τον “τιμωρούν” για 5 λεπτά

Ένας οδηγός είχε σταθμεύσει στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς χθες το μεσημέρι έχοντας πρώτα πληρώσει κανονικά μέσω της εφαρμογής i-park για 1,5 ώρα στάθμευσης.

Έκπληκτος ο άνθρωπος όταν επέστρεψε στο αυτοκίνητό του είδε ότι του είχαν κόψει κλήση για μόλις 5 λεπτά καθυστέρηση! Ο χρόνος έληγε τυπικά στις 13.35 και η κλήση είχε κοπεί 13.40!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο πολίτης δεν επέστρεψε στο αυτοκίνητό του ώρες μετά, αλλά λίγα λεπτά μετά την “εκπνοή” του χρόνου στάθμευσης και αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί γιατί εκείνη την ώρα δημοσιογράφος του flashnews.gr βρισκόταν στη δημοτική αγορά για άλλο ρεπορτάζ, όταν είδε τον άνθρωπο να είναι αγανακτισμένος με την κλήση.

Ο ίδιος ο οδηγός σχολιάζοντας το γεγονός αναφέρει: «Θεωρώ απαράδεκτη και καταχρηστική την επιβολή προστίμου για 5-10 λεπτά καθυστέρησης από τη λήξη του χρόνου και ενώ αποδεδειγμένα έχεις πληρώσει για 1,5, 2 ώρες. Επίσης, οι υπάλληλοι του Δήμου δεν φέρουν κάποια στολή ή διακριτικό του Δήμου και μοιάζει σαν να λειτουργούν μυστικά. Γυρίσαμε άραγε σε άλλες εποχές; ( θα μπορούσε να ήταν και ρητορικό το ερώτημα, αλλά…

Ακόμα και οι Αστυνομικοί της Τροχαίας σφυρίζουν αρκετή ώρα πριν κόψουν κάποια κλήση, δίνοντάς σου έτσι τη δυνατότητα να μετακινήσεις το όχημά σου πριν δεχτείς το πρόστιμο. Καθημερινά, γίνομαι μάρτυρας διαπληκτισμών πολιτών με υπαλλήλους του Δήμου στην συγκεκριμένη πλατεία. Ο λόγος είναι, ότι πολλοί συμπολίτες μας κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας δεν είναι εξοικειωμένοι με την καινούργια τεχνολογία, με αποτέλεσμα να δέχονται κλήσεις παρόλο που δεν έχουν πρόθεση να μη πληρώσουν για τη στάθμευση. Φρονώ ότι είναι λάθος του Δήμου η κατάργηση των μηχανημάτων πληρωμής και έκδοσης εισιτηρίου στάθμευσης με τα οποία ήταν εξοικειωμένοι. Επίσης ας μη ξεχνάμε τους χιλιάδες επισκέπτες οι οποίοι δεν έχουν κανένα λόγο να κατεβάσουν την εφαρμογή για λίγες ώρες που βρίσκονται στην πόλη μας. Θα μπορούσαν να λειτουργούν παράλληλα με την εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα.»

Έχουμε νικητή! Κλήση για 2 λεπτά καθυστέρηση!

Μετά την αρχική δημοσίευση από το flashnews.gr της κλήσης για 5 λεπτά καθυστέρηση, αναγνώστης μας έστειλε ακόμα πιο υπερβολική περίπτωση. Όπως μας είπε είχε παρκάρει στην Ελευθερίου Βενιζέλου έξω από το γήπεδο, είχε πληρώσει για 1,5 ώρα στάθμευση στο πάρκινγκ και συγκεκριμένα μέχρι τις 18.20. και του έγραψαν κλήση στις 18.22 για καθυστέρηση μόλις… 2 λεπτών!!!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2022 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

πηγή: flashnews

post/591940/chania-plironoun-kanonika-meso-ipark-gia-stathmefsi-kai-tous-kovoun-klisi-gia-5-akoma-kai-2-lepta-foto/

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button