Xania

Χανιά: Υποψήφιοι φοιτητές έλαβαν μια μικρή «γεύση» από το Πανεπιστημίο Κρήτης (φωτο)

Δεκάδες μαθητές και υποψήφιοι φοιτητές μαζεύτηκαν το πρωί της Κυριακής στο 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Χανίων στην δράση παρουσίασης των σχολών του Πανεπιστημίου Κρήτης που διοργανώθηκε από την Ένωση Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Νομού Χανίων, σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Χανίων και το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Συγκεκριμένα, διδακτικό προσωπικό του Πανεπιστημίου Κρήτης βρέθηκε το πρωί στους χώρους του σχολείου για να παρουσιάσει και να συνομιλήσει με υποψήφιους φοιτητές και γονείς για τα τμήματα και τις δράσεις του Πανεπιστημίου.

Μαθητές και γονείς είχαν την ευκαιρία να μάθουν από «πρώτο χέρι» τα πάντα για τις σχολές του Πανεπιστημίου Κρήτης να λύσουν απορίες που τυχόν είχαν ώστε να είναι όσο των δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους σε μερικούς μήνες.

Κατά τη διάρκεια της δράσης έγιναν παρουσιάσεις για το τμήμα Μαθηματικών και εφαρμοσμένων μαθηματικών, το τμήμα Φυσικής, το τμήμα Χημείας, το τμήμα Βιολογίας, το τμήμα τεχνολογίας και επιστήμης υλικών, το τμήμα οικονομικών επιστημών, το τμήμα επιστήμης υπολογιστών, το τμήμα φιλολογίας, το τμήμα ιστορίας αρχαιολογίας, το τμήμα ψυχολογίας και το παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης.

Παράλληλα κατά την διάρκειας της δράσης απευθύνθηκε χαιρετισμός από τον αντιπρύτανη ακαδημαϊκών υποθέσεων, δια βίου μάθησης, διεθνών σχέσεων και εξωστρέφειας κ. Γεώργιος Κοσιώρης και από τον κοσμήτορα σχολής θετικών και τεχνολογικών επιστημών κ. Εμμανουήλ Στρατάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2023 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

πηγή: flashnews

post/617362/chania-ypopsifioi-foitites-elavan-mia-mikri-gefsi-apo-to-panepistimio-kritis-foto/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button