Xania

Χανιά: 12 γάτες νεκρές – Καταγγελία για φόλες

Ασταμάτητο φαινόμενο οι φόλες σε περιοχές των Χανίων, με τις καταγγελίες για φόλες και για νεκρά ζώα που εντοπίζονται να γίνονται σε καθημερινή πλέον βάση.

Ειδικότερα, στη περιοχή των Παχιανών την τελευταία μόνο εβδομάδα, δώδεκα γατάκια -οικόσιτα και αδέσποτα- εντοπίστηκαν νεκρά. Κάποια από αυτά μάλιστα κατέληξαν στην αυλή μίας οικογένειας η οποία αναφέρει πως «όλη η γειτονιά είναι γεμάτη φόλες και τεράστια κόκαλα ψαριών».

«Όλα μας τα γατάκια είναι νεκρά. Τα μισά έχουν εξαφανιστεί και τα υπόλοιπα κατέληξαν στην αυλή μας. Μόνο ένα μου έχει απομείνει, το οποίο κάνει και ειδική διατροφή και δεν τρώει οτιδήποτε άλλο βρει. Δεν θεωρώ ότι είναι σύμπτωση το γεγονός ότι τα υπόλοιπα πέθαναν» κατήγγειλε χαρακτηριστικά η οικογένεια στο zarpanews.gr. «Τρία χρόνια μένω σε αυτή τη γειτονιά, τρία χρόνια μεγαλώνω και φροντίζω γατάκια. Και δικά μου, και τα αδέσποτα. Είναι επίπονο να χάνεις τα ζωάκια σου!» είπε η καταγγέλλουσα.

Αθώες ψυχούλες έφυγαν πριν προλάβω να αντιδράσω, να τα πάω στον κτηνίατρο, να προσπαθήσων να τα κρατήσω. Ελπίζω αυτό το φαινόμενο να σταματήσει σύντομα. Είναι χρέος μας να προσέχουμε τα ζώα»! κατέληξε…

zarpanews.gr

πηγή: apokoronaslife

%cf%87%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ac-12-%ce%b3%ce%ac%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%bd%ce%b5%ce%ba%cf%81%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%86/

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button