Xania

Χανιά: 285.100 ευρώ για ανάγκες ύδρευσης εξασφάλισε ο δήμος Αποκορώνου από πουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Αποκορώνου κ.Χαράλαμπου Κουκιανάκη με τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ.Μανώλη Κουτουλάκη για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και προοπτικές του Δήμου και τη συμβολή της Γενικής Γραμματείας στην υλοποίησή τους αξιοποιώντας τα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού για την ολοκληρωμένη θαλάσσια πολιτική στο νησιωτικό χώρο.

Ο Δήμος Αποκορώνου προκειμένου να καλύψει ανάγκες για την εύρυθμη λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και των γεωτρήσεων του Δήμου και δεδομένου ότι το κόστος των μεγάλων απαιτήσεων που εμφανίζουν τα δίκτυα ύδρευσης αλλά και οι γεωτρήσεις τόσο σε αντικατάσταση μηχανημάτων, όσο και σε προμήθεια αναλώσιμων υλικών δεν μπορεί να καλυφθεί από ιδίους πόρους, προχώρησε σε αίτημα χρηματοδότησης προς το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής από όπου και εξασφάλισε το ποσό των 285.100,00 ευρώ με Φ.Π.Α.

Ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ευχαριστεί θερμά τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας και δηλώνει ικανοποιημένος καθώς οι χρηματοδοτήσεις καθώς η υλοποίηση έρων προχωρούν προς όφελος της κοινωνίας. Επίσης, ευχαριστεί θερμά την πρώην Υπουργό και Βουλευτή Χανίων, κα Ντόρα Μπακογιάννη για την αμέριστη στήριξή της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

πηγή: flashnews

post/609316/chania-285-100-evro-gia-anagkes-ydrefsis-exasfalise-o-dimos-apokoronou-apo-pourgeio-naftilias-kai-nisiotikis-politikis/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button