Xania

Το «ευχαριστώ» του Δικτύου Κρητικής Γαστρονομίας

Το Δίκτυο Κρητικής Γαστρονομίας με ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που συνέβαλαν στην επιτυχή υλοποίηση των σεμιναρίων με θέμα: “Εξοικείωση με την ποιότητα, τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και τη χρήση του κρητικού ελαιολάδου σε χώρους μαζικής εστίασης και φιλοξενίας” που πραγματοποιήθηκε στις 19/4 και 26/4 στις πάντοτε φιλόξενες εγκαταστάσεις του ΜΑΙΧ με την άψογη οργάνωση του Γραφείου του Συνεδριακού του Κέντρου, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων/Περιφέρεια Κρήτης και εισηγητές την κ. Γερμανάκη Ελευθερία, υπεύθυνη του Οργανοληπτικού Εργαστηρίου Κρήτης και κριτής σε διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου και τον κ. Καρπαδάκη Εμμανουήλ, αντιπρόεδρο Συνδέσμου Εξαγωγών Κρήτης και δοκιμαστής ελαιολάδου σε διαπιστευμένο εργαστήριο.

https://creta24.gr/to-eycharisto-diktyoy-kritikis-gastronomias/

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.