Κρήτη

Αδέλφια έπαιξαν μπουνιές για ένα… ντεπόζιτο !

Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

Η κατάσταση σε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας έχει ξεφύγει για τα καλά στην Κρήτη κι ένα ακόμα συμβάν που συνέβη το βράδυ της Κυριακής στις Πατέλες επιβεβαιώνει την παγιωμένη κατάσταση. Το περιστατικό συνέβη στην οδό Κομνηνών όταν σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε στο Cretalive το ίδιο το θύμα, ένας 41χρονος δέχτηκε την επίθεση των δυο αδελφών του, ηλικίας 57 και 35 χρόνων κυριολεκτικά για ασήμαντη αφορμή.

Όπως μας περιέγραψε στην πολυκατοικία όπου διαμένει ο 41χρονος μαζί με τη 40χρονη γυναίκα του και το 16χρονο παιδί τους, στον από πάνω όροφο διαμένει και ο πατέρας της οικογένειας, ενώ τα δυο άλλα αδέλφια διαμένουν στα Δειλινά. Τα τρία αδέλφια βρέθηκαν στον ίδιο χώρο και όταν γινόταν κάποιες εργασίες στην ταράτσα του σπιτιού του πατέρα τους, για κάποιο λόγο ξεχείλισε το ντεπόζιτο του νερού.

Ο μεγαλύτερος αδελφός της οικογένειας, έριξε την ευθύνη στη γυναίκα του αδελφού του κι άρχισε – σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα – να τη βρίζει, με αποτέλεσμα να παρέμβει ο σύζυγος της κι εκεί άρχισε ένας άγριος καβγάς, με χτυπήματα εις βάρος κυρίως της γυναίκας αλλά και του συζύγου της ακόμα και του 16χρονου παιδιού τους, από τα δυο άλλα αδέλφια.

Μάλιστα ήταν τόσα τα χτυπήματα εις βάρος της γυναίκας από τους δυο κουνιάδους της, που χρειάστηκε η μεταφορά της με ασθενοφόρο στο ΠΑΓΝΗ ενώ ο σύζυγος της περιμένει το χαρτί του ιατροδικαστή προκειμένου να καταθέσει μήνυση εις βάρος των δυο αδελφών του!

πηγή: apokoronaslife

%ce%b1%ce%b4%ce%ad%ce%bb%cf%86%ce%b9%ce%b1-%ce%ad%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%be%ce%b1%ce%bd-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%b9%ce%ad%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%bd%cf%84%ce%b5/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button