Κρήτη

Επίθεση με καυστικό υγρό: ο 44χρονος οδηγός, η τηλεόραση και το πρωινό στο δωμάτιο

Ο 44χρονος οδηγός ταξί, όπως έγραψε το Cretalive, ήταν εκείνος που έκανε την κράτηση τηλεφωνικά, ενώ πλήρωσε και το αντίτιμο της διαμονής για ολόκληρο το Σαββατοκύριακο.

Μαρτυρικές καταθέσεις και βιντεοληπτικό υλικό αποκαλύπτουν τις κινήσεις της 38χρονης αμέσως μετά τη διαφυγή της από το ξενοδοχείο όπου έγινε η επίθεση με το καυστικό υγρό, στο κέντρο του Ηρακλείου,  και τη μεταφορά της σε ξενοδοχείο στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Γαλήνης.

Ο 44χρονος οδηγός ταξί, όπως έγραψε  το Cretalive,  ήταν εκείνος που έκανε την κράτηση τηλεφωνικά, ενώ πλήρωσε και το αντίτιμο της διαμονής για ολόκληρο το Σαββατοκύριακο. Πρωινό σερβιρίστηκε στο δωμάτιο, ενώ το Σάββατο η 38χρονη φέρεται να ζήτησε από εργαζόμενη  να της συντονίσει  την συσκευή της τηλεόρασης. Αποχώρησε πρωινές ώρες της Δευτέρας, ενώ το προσωπικό του ξενοδοχείου φέρεται να συνέδεσε με την 38χρονη όταν πλέον κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

πηγή: apokoronaslife

%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%85%ce%b3%cf%81%cf%8c-%ce%bf-44%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%bf%ce%b4%ce%b7/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button