Κρήτη

Φορολογικό σεμινάριο σε Χανιά και Ρέθυμνο από το ΟΕΕ Δυτικής Κρήτης

Με τη συνδιοργάνωση του Συλλόγου Εφοριακών Χανίων και Ρεθύμνου, του Λογιστικού Συλλόγου Χανίων και του Λογιστικού Συλλόγου Ρεθύμνου

Το 15ο  ΠΤ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των μελών του και των λογιστών – φοροτεχνικών διοργανώνει, δωρεάν  σεμινάριο στα Χανιά και το Ρέθυμνο με θέμα “Φορολογικές δηλώσεις νομικών προσώπων Ε3 και ν. 2023”

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί  θα έχει διάρκεια 5 ώρες.

Χρόνος και ώρες  διεξαγωγής:

ΧΑΝΙΑ 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ :  14/06/2024  ΣΥΝ.ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ (ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 28)

Ώρες διεξαγωγής: ΧΑΝΙΑ   16:00΄ – 21:00΄                        

ΡΕΘΥΜΝΟ  

ΣΑΒΒΑΤΟ :  15/06/2024  ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ώρες διεξαγωγής:  ΡΕΘΥΜΝΟ   10:00΄ – 15:00΄                       

Εισηγητής: Καλαμαράς Νικόλαος , Οικονομολόγος.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

  1. Τα Μέλη που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις για το τρέχον έτος.
  2. Οι Λογιστές-Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης).
  3. Τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές-Φοροτεχνικοί, που είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι να προσκομίσουν με e-mail στο 15ο ΠΤ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, με την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι τις 13 /06/2024, αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια ΔΟΥ, προκειμένου να απαλλαγούν από την υποχρέωση της ταμειακής τακτοποίησης.

    Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις 13/06/2024, η αίτηση του δε θα λαμβάνεται υπόψη.

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι συγκεκριμένος και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται από τους διοργανωτές να υποβάλλουν την αίτησή μόνο στην περίπτωση που είναι σίγουροι για τη συμμετοχή τους.

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν μόνο ηλεκτρονικά στο mail: oee15pt@oe-e.gr

Έντυπο της αίτησης διατίθεται εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του 15ου ΠΤ Δυτικής Κρήτης , στο emailoee15pt@oee.gr& στο τηλέφωνο 28210 94505.

Λίγα λόγια για τον εισηγητή

Ο Νικόλαος Καλαμαράς είναι πτυχιούχος Α.Σ.Ο.Ε.Ε. με μακροχρόνια επαγγελματική εμπειρία ως λογιστής – φοροτεχνικός σε εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις.

Διαθέτει βαθιά γνώση της Γενικής και Αναλυτικής Λογιστικής, της Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών, της Φορολογίας Εισοδήματος και του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας, άριστη γνώση της Φορολογίας Ακίνητης Περιουσίας, των Φορολογιών Κεφαλαίου, του Ελληνικού Γενικού Λογιστικού Σχεδίου, των μεθόδων κοστολόγησης καθώς και γνώση του Δημοσίου Λογιστικού.

Μέχρι το 2003 υπήρξε καθηγητής στα μαθήματα της Λογιστικής και της Φορολογίας σε δημόσια Ι.Ε.Κ (με 2.100 ώρες διδασκαλίας).

Είναι εισηγητής σεμιναρίων σε θέματα Φορολογίας Εισοδήματος, Φόρου Προστιθέμενης Αξίας, Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών, Οργάνωσης Λογιστηρίων, Εσωτερικού Ελέγχου καθώς και σε φορολογικά και λογιστικά θέματα που αφορούσαν στην έλευση του «ΕΥΡΩ». Κατά την διάρκεια της εκπαιδευτικής δραστηριότητας παρασχέθηκαν υπηρεσίες εκπαίδευσης σε φορείς του Δημοσίου όπως ο ΟΠΕΚΕΠΕ, η ΕΛΒΟ κλπ σε θέματα Δημοσίου Λογιστικού αλλά και λοιπά φορολογικά θέματα. Έχει συγγράψει 5 βιβλία.

Φορολογικό σεμινάριο σε Χανιά και Ρέθυμνο από το ΟΕΕ Δυτικής Κρήτης

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button