Κρήτη

Κρήτη: Έκλεψε το μηχανάκι πήρε «φιξάκια» κόκας

Συνελήφθη 28χρονος για διακίνηση, χειροπέδες και σε δύο αγοραστές

Πώς μία κλοπή μηχανακιού στον Άγιο Νικόλαο οδήγησε στην σύλληψη ενός 28χρονου για διακίνηση κοκαίνης στην περιοχή των Δειλινών Ηρακλείου; Οι  αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε δύο ακόμα πρόσωπα, στον  38χρονο από τον οποίο ξεκίνησε η όλη υπόθεση, και σε έναν 53χρονο επιχειρηματία που την …πάτησε πάνω στην συναλλαγή.

Όλα ξεκίνησαν την Πέμπτη όταν κάποιος έκλεψε από το ΚΤΕΛ Αγίου Νικολάου ένα μηχανάκι. Ο δράστης της κλοπής ταυτοποιήθηκε πολύ γρήγορα από κάμερες ασφαλείας. Στην περίπτωση του 38χρονου μάλιστα δεν ήταν δύσκολη η ταυτοποίηση καθώς είναι πρόσωπο που έχει απασχολήσει τις Αρχές λόγω της εξάρτησης του από τα ναρκωτικά. Υποβλήθηκε μήνυση από τον ιδιοκτήτη του δίκυκλου και έτσι δόθηκε σήμα αναζήτησης.

Στην πορεία προέκυψε ότι ο 38χρονος έκλεψε το μηχανάκι και έβαλε μπρος για Ηράκλειο. Μετέβη στην περιοχή των Δειλινών όπου συνάντησε τον 28χρονο και έκαναν το deal. Μερικά φιξάκια με αντάλλαγμα το μηχανάκι.

Χωρίς όχημα, ο 38χρονος κατευθύνθηκε προς το ΚΤΕΛ Ηρακλείου με σκοπό να επιβιβαστεί στο λεωφορείο και να επιστρέψει στον Άγιο. Όμως τα στοιχεία του είχαν ήδη δοθεί για αναζήτηση εξαιτίας του περιστατικού για την  κλοπή. Πριν μπει στο λεωφορείο τον  εντόπισαν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ και έτσι οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο. Στο πλαίσιο της προανάκρισης προέκυψαν οι προηγούμενες επαφές του  και έτσι αστυνομικοί της Δίωξης βρέθηκαν σε ακτίνα …βολής από το σπίτι του 28χρονου. Στάθηκαν μάλιστα τυχεροί καθώς έπεσαν και πάνω σε σκηνικό συναλλαγής με τον 53χρονο επιχειρηματία. Και οι δύο συνελήφθησαν και  οδηγήθηκαν επίσης στο Αστυνομικό Μέγαρο μαζί με τον 38χρονο. Ο 28χρονος που «έσπρωχνε» την κόκα, πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα, ενώ οι άλλοι, ως αγοραστές για προσωπική τους χρήση, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Κρήτη: Έκλεψε το μηχανάκι πήρε «φιξάκια» κόκας

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button