Ελλάδα

Άλκης Καμπανός: Η οικογένειά του αμφισβητεί την ομολογία του 2ου κατηγορούμενου

«Εγώ σκότωσα τον Αλκη» ανέφερε χτες ένας από τους 12 κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη χθεσινή ακρόαση του δικαστηρίου, προκαλώντας αμφιβολίες στην εισαγγελία. 

Σύμφωνα μάλιστα με τον δικηγόρο της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, Γιάννης Πουλτσίδη, ήταν ένα σενάριο που περίμενε μετά μάλιστα και τις ιατροδικαστικές εκθέσεις των τεχνικών συμβούλων που «που προσπάθησαν να ανατρέψουν την έκθεση της κυρίας Λήδας Κοβάτση». 

Ο δεύτερος κατηγορούμενος είναι το εξιλαστήριο θύμα που πήρε επάνω του όλη την ευθύνη για να περιοριστεί η συμμετοχική δράση των υπολοίπων έντεκα, αναφορικά με τη φυσική αυτουργία για την οποία κατηγορούνται σύμφωνα με τον κ. Πουλτσίδη. 

Δίκη Καμπανού: «Πήρε την ευθύνη πάνω του»

«Θέλουν να βγάλουν από το κάδρο όλα τα χτυπήματα που δέχτηκε ο Άλκης στο κεφάλι», τόνισε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος και συνέχισε λέγοντας ότι «η ομολογία συνεπάγεται την πλήρη αλήθεια που δεν υπήρχε στο δικαστήριο, καθώς ο δεύτερος κατηγορούμενος ανακάλεσε όλα όσα είχε πει στην κυρία ανάκριση». 

Ο δικηγόρος τόνισε ότι «πήρε όλη την ευθύνη πάνω του, βυθίζοντας την έδρα στο σκοτάδι, ενώ ο ίδιος δεν κερδίζει τίποτα παρά μόνο μία ισόβια κάθειρξη»

Ο κ. Πουλτσίδης δεν παρέλειψε να επαινέσει και τη στάση των γονιών του Άλκη Καμπανού λέγοντας πως είναι «δύο γονείς με μνημείο ηθικής αλλά εάν κάποιοι έχουν παρεξηγήσει την ήπια στάση τους, κάνουν μεγάλο λάθος». 

https://www.lifo.gr/now/greece/alkis-kampanos-i-oikogeneia-toy-amfisbitei-tin-omologia-toy-2oy-katigoroymenoy

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button