Ελλάδα

Βύρωνας: Βρέθηκε ο 27χρονος που βάζει τον σκύλο του να επιτίθεται σε γάτες- Πρώην παίκτης ριάλιτι

Φιλοζωικά σωματεία και οργανώσεις κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον 27χρονο που, σύμφωνα με καταγγελίες, βάζει τον σκύλο του να επιτίθεται σε αδέσποτες γάτες, στις περιοχές Βύρωνα και Καισαριανής. 

Σύμφωνα με τη σελίδα Street Dogs in Volos στο Facebook, η ταυτοποίηση έγινε μέσω φωτογραφιών και βίντεο που κυκλοφόρησαν ευρέως, μέσω των οποίων άτομα που υπήρξαν παρόντα στα περιστατικά αναγνώρισαν τον άνδρα. 

Επιπλέον αναφέρεται πως η καταγωγή του 27χρονου είναι από το Καρπενήσι, όπου ο πατέρας του διατηρεί ταβέρνα, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, στο παρελθόν φέρεται να είχε συμμετάσχει σε ριάλιτι. 

 

Ειδικότερα, το δημοσίευμα επικαλούμενο σχετικές καταγγελίες, αναφέρει πως ο άνδρας έχει ένα χαρακτηριστικό τατουάζ στο δεξί μπράτσο και κυκλοφορεί με τον σκύλο του σε πάρκα, στον οποίο δίνει «εντολή» να σκοτώσει την πρώτη αδέσποτη γάτα που θα βρει, μπροστά σε άλλους.

Όπως καταγγέλλεται, ο 27χρονος φέρεται να έχει εκπαιδεύσει εδώ και χρόνια τον σκύλο του να θανατώνει γάτες, ενώ τελευταία το σημείο δράσης του είναι ο Βύρωνας και η Καισαριανή.

Συγκεκριμένα φέρεται να δίνει σύνθημα στον σκύλο, τον οποίο αφήνει ελεύθερο και εκείνος επιτίθεται στην πρώτη γάτα που θα βρει. Στη συνέχεια ο 27χρονος, βάζει τη νεκρή γάτα σε σακούλα, την πετάει στα σκουπίδια και αποχωρεί.

«Χαίρεται με το να σκοτώνει ο σκύλος του γάτες, να τις κυνηγάει, να τις πιάνει και τον εκπαιδεύει πάνω σε αυτό», αναφέρεται σε μία από τις καταγγελίες.

«Επαναλαμβανόμενα συμβάντα σε όποια μέρη έχει βρεθεί»

Οι επιθέσεις έχουν καταγγελθεί στο αστυνομικό τμήμα Βύρωνα, με τη γάτα που θανάτωσε ο σκύλος την τελευταία φορά να έχει σταλθεί για νεκροψία.

«Είναι νέος άνθρωπος, πρέπει να είναι γύρω στα 27. Όταν ένας άνθρωπος φτάνει στο σημείο κατ’ εξακολούθηση δεκάδες φορές εδώ και χρόνια, αυτή η συμπεριφορά δεν έχει σημείο χρονικής έναρξης στην μετάβασή του στην Αθήνα. Το συγκεκριμένο άτομο ζούσε στο Καρπενήσι, μετά ήρθε Αθήνα, Πειραιά, ξανά το ίδιο. Σε όποια μέρη δηλαδή έχει βρεθεί τα συμβάντα είναι επαναλαμβανόμενα».

https://www.lifo.gr/now/greece/byronas-brethike-o-27hronos-poy-bazei-ton-skylo-toy-na-epitithetai-se-gates-proin

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button