Ελλάδα

Δίωξη για κακούργημα στον 48χρονο που απειλούσε να κάψει τη συγκάτοικό του

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας Θεσσαλονίκης σε βάρος του 48χρονου που κατηγορείται ότι έριξε εύφλεκτο και καυστικό υγρό στην 59χρονη συγκάτοικό του και κρατώντας έναν αναπτήρα στο χέρι, απειλούσε να την κάψει.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Τούμπα ενώ ο 48χρονος συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για -μεταξύ άλλων- βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, παράνομη κατακράτηση και απειλή. Στη συνέχεια σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα voria.gr τον παρέπεμψε να απολογηθεί σε ανακριτή, από όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία.

Σημειώνεται ότι τόσο ο κατηγορούμενος οδό και η 59χρονη φέρεται να αντιμετωπίζουν ψυχιατρικά προβλήματα, ενώ όση ώρα παρέμεινε ο 48χρονος στο δικαστικό μέγαρο, δεν έλειψαν οι μικροεντάσεις.

Η 59χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της πόλης, ενώ σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πιθανότατα ο κατηγορούμενος, ο οποίος απαγόρευσε στη γυναίκα να εξέλθει του διαμερίσματος, φέρεται να χρησιμοποίησε νέφτι και οινόπνευμα. Μέχρι στιγμής δεν έχουν ξεκαθαριστεί τα αίτια που προκάλεσαν το περιστατικό.

πηγή: creta24

dioxi-kakoyrgima-ston-48chrono-poy-apeiloyse-na-kapsei-ti-sygkatoiko/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button