Ελλάδα

«Η γιατρός των διασήμων χορηγούσε ουσίες ντόπινγκ»: Δούλευε στο Κέντρο Υγείας Ζωγράφου, σήμερα στον Ανακριτή

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα η γιατρός που συνελήφθη την Τρίτη για χορήγηση σκευασμάτων με ουσίες ντόπινγκ.

Η 48χρονη γιατρός κατηγορείται ότι χορηγούσε αναβολικά σε αθλητές και διάσημους, υποσχόμενη θεραπείες που κάνει θαύματα σε τραυματισμούς αλλά και αύξηση της λίμπιντο.

Η βιοπαθολόγος και μικροβιολόγος στο Κέντρο Υγείας Ζωγράφου, αναμένεται να υποστηρίζει ότι οι πελάτες της γνώριζαν τι περιείχαν τα σκευάσματα που τους χορηγούσε.

Μεταξύ των επωνύμων που είχαν επισκεφθεί την 48χρονη γιατρό ήταν και ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, και νυν της ιταλικής Αρμάνι Μιλάνο, Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος αποκάλυψε την υπόθεση μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον της.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι η ζωή του καταστράφηκε καθώς βρέθηκε θετικός μετά από έλεγχο ντόπινγκ τον περασμένο Μάρτιο και τιμωρήθηκε με διετή αποκλεισμό από την αγωνιστική δράση.

«Η γιατρός με διαβεβαίωσε πως τα δισκία ήταν ένα θαυματουργό φάρμακο από τη Ρωσία. Μου χορήγησε έναν διάφανο ορό. Μετά από σχετική ερώτησή μου, η ίδια μού απάντησε ότι ο ορός αυτός θα βοηθούσε στο καθάρισμα του οργανισμού μου» είπε ο αθλητής σύμφωνα με το Star.

Η υπόθεση άρχισε να αποκαλύπτεται μετά την καταγγελία του Μήτογλου με την ΕΛ.ΑΣ να ξεκινά έρευνα σε βάρος της και να φτάνει στη σύλληψή της.

Η Αστυνομία, σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως τουλάχιστον από τον Μάρτιο του 2020 η γιατρός, εκμεταλλευόμενη την ιδιότητά της, χορηγούσε τις εν λόγω θεραπείες κυρίως σε αθλητές, είτε στον χώρο του εκάστοτε πελάτη είτε στο σπίτι της.

Η γιατρός μεταξύ άλλων υποσχόταν άμεση ενίσχυση αθλητικών επιδόσεων και μυϊκής αποκατάστασης με την οροθεραπεία «Athetil Boost», η οποία όμως όπως αποκαλύφθηκε περιείχε απαγορευμένες ουσίες.

Παράλληλα, η γιατρός προωθούσε και διάφορες ακόμη θεραπείες για ενίσχυση του ανοσοποιητικού, ευεξία, αντιγήρανση ακόμη και θεραπείες για την αντιμετώπιση hangover, τροφικής δηλητηρίασης, γρίπης, jetlag κλ.π

πηγή: lifo

now/greece/apologeitai-i-48hroni-giatros-poy-katigoreitai-oti-horigoyse-skeyasmata-me-oysies

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button