Ελλάδα

Κύκλωμα πουλούσε φθηνά αυτοκίνητα – Εξαπάτησε δεκάδες ποδοσφαιριστές

Πίσω από τις δελεαστικές τιμές των αυτοκινήτων που έδινε δράστης στη Θεσσαλονίκη κρυβόταν μία τεράστια απάτη. Η δελεαστική τιμή έκρυβε για όλους την ίδια απάτη που πλήρωσαν ακριβά. Μία γυναίκα που έπεσε θύμα στη Θεσσαλονίκη μίλησε στην τηλεόραση του Mega. Η ίδια πείστηκε ότι πρόκειται για ευκαιρία, πλήρωσε για το αυτοκίνητο των ονείρων της κι σήμερα κάνει τον θλιβερό για την ίδια απολογισμό.

Τα χρήματα που έδωσε στον μεσάζοντα και στον εκτελωνιστή συνεργάτη του έκαναν και στη δική της περίπτωση φτερά, χωρίς ποτέ να πάρει το αυτοκίνητο που της έταξαν.

O μεσάζοντας μάλιστα ήταν οικογενειακός της φίλος και η ίδια δεν μπήκε στη διαδικασία να κάνει δεύτερες σκέψεις. To 2020 της υποσχέθηκε ότι μία Mercedes GLC Coupe του 2016, με λίγα χιλιόμετρα, θα γινόταν δική της με 35.000 ευρώ. Καινούργια στην Ελλάδα έκανε τα διπλάσια χρήματα κι η γυναίκα βάζει στην τράπεζα 15.000 ευρώ για να κλείσει τη συμφωνία.

Για να συγκεντρώσει τα χρήματα η γυναίκα του ζητάει βοήθεια. Να μεσολαβήσει ώστε να πουλήσει στο εξωτερικό το Toyota Yaris που είχε. Σήμερα όπως λέει τα χρήματα που έχασε φτάνουν τα 36.000 €. Με την Mercedes που κάποτε είχε πειστεί ότι θα γίνει δική της να παραμένει ένα όνειρο απατηλό.

Και στη δική της περίπτωση ένα από τα «δολώματα» ήταν οι ποδοσφαιριστές του Άρη και του ΠΑΟΚ που είχαν ήδη παγιδευτεί και πληρώσει για να αγοράσουν αυτοκίνητο. Οι δύο άντρες που κατηγορούνται έταζαν πολυτελή αυτοκίνητα από τη Γερμανία και το Βέλγιο σε τιμή – ευκαιρία. Για να είναι καλυμμένοι ζητούσαν να κατατεθούν χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς συνεργατών τους και όταν αυτό συνέβαινε άρχιζαν οι δικαιολογίες.

To κουβάρι της υπόθεσης που ανέδειξε η τηλεόραση του Mega άρχισε να ξετυλίγεται πριν από λίγες μέρες, με τις καταγγελίες να έχουν φτάσει ήδη τις 30. Συνολικά οι δύο άντρες που κατηγορούνται φέρονται να έβγαλαν πάνω από 1.000.000 ευρώ.

Οι έρευνες συνεχίζονται, τα δύο άτομα που κατηγορούνται αρνούνται τα πάντα με τις καταγγελίες που πληθαίνουν να προκαλούν αίσθηση και να πυροδοτούν συζητήσεις.

«Από την αρχή είχα να κάνω με τον μεσάζοντα. Αρχικά έστειλα 15 χιλιάδες ευρώ και μετά μου είπε ότι λόγω κορωνοϊού θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση του αυτοκινήτου. Μετά από οχλήσεις μου ενημερώθηκα ότι πρέπει να ξεπληρώσω και τα υπόλοιπα χρήματα, με συνολικό ποσό αγοράς του αυτοκινήτου τις 35 χιλιάδες ευρώ», ανέφερε η καταγγέλλουσα στο Μega.

Στην συνέχεια η κυρία Μαρία ανέφερε ότι σε επικοινωνία που είχε με τον μεσάζοντα, της ζήτησε το υπόλοιπο του συνολικού ποσού που είχε απομείνει για την αγορά του αυτοκινήτου, χρήματα τα οποία δεν είχε άμεσα διαθέσιμα.

Έτσι ο μεσάζοντας ανέλαβε να πουλήσει ένα άλλο αμάξι που είχε στην κατοχή της η καταγγέλλουσα. Ο χρόνος πέρασε και το αμάξι, ωστόσο δεν το παρέλαβε η κα. Μαρία.

Κατόπιν, σε άλλη επικοινωνία που είχε με τον μεσάζοντα η καταγγέλλουσα περιέγραψε στον Νίκο Ευαγγελάτο: «Μου τηλεφωνεί και μου λέει ο μεσάζοντας ”ξέρεις έχω κανονίσει με δικό μου τελωνειακό να στο περάσω το αυτοκίνητο. Τελικά πες μου το θέλεις ή όχι”, έμεινα αμήχανη και είπα ότι το θέλω το αυτοκίνητο. Και μου απάντησε ότι μέσα σε δύο ώρες το πολύ πρέπει να έχω καταθέσω άλλες 6 χιλιάδες ευρώ μετρητά, χρήματα που κατέθεσα».

https://creta24.gr/kykloma-poyloyse-fthina-aytokinita-exapatise-dekades-podosfairistes/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button