Ελλάδα

Πατρινό Καρναβάλι 2023: Η Κατερίνα Βενέρη- Σιούλη είναι η φετινή βασίλισσα

Η Κατερίνα Βενέρη- Σιούλη είναι η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2023. 

Η αθλήτρια στίβου, της Παχαϊκής, είναι απόφοιτης της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και μεταπτυχιακή φοιτήτρια Ιατρικής στο πρόγραμμα «Άσκηση, Εργοσπιρομετρία και Αποκατάσταση» του πανεπιστημίου Θεσσαλίας. 

Πατρινό Καρναβάλι 2023: Η Κατερίνα Βενέρη- Σιούλη είναι η φετινή βασίλισσα Facebook Twitter

Πατρινό Καρναβάλι 2023: Η Κατερίνα Βενέρη- Σιούλη είναι η φετινή βασίλισσα Facebook Twitter

«Κάθε χρόνο συμμετείχα στο Πατρινό Καρναβάλι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Θέλω να εκπροσωπήσω την πόλη μου στο φετινό Πατρινό Καρναβάλι μετά από μία δύσκολη περίοδο για όλους μας, κάνοντας τους ανθρώπους να χαμογελάσουν αλλά και να διασκεδάσουν με πολύ κέφι και χορό», δήλωσε η Κατερίνα Βενέρη- Σιούλη. 

Πατρινό Καρναβάλι 2023: Η Κατερίνα Βενέρη- Σιούλη είναι η φετινή βασίλισσα Facebook Twitter

Πατρινό Καρναβάλι 2023: Στις 21 Ιανουαρίου η τελετή έναρξης 

Το πρώτο ραντεβού για το φετινό Καρναβάλι της Πάτρας έχει δοθεί για τις 21 Ιανουαρίου και τις 21:00, στην πλατεία Γεωργίου Α. 

Πρόκειται για την τελετή έναρξης, που φέτος θα έχει ως κεντρική ιδέα την αναγέννηση, της φύσης και του πολιτισμού. Το πρώτο μέρος της τελετής αποτελεί ιδέα και υλοποίηση του διεθνούς χορογράφου Σπύρου Κουβαρά, ιδρυτή της ελληνογαλλικής ομάδας σύγχρονου χορού, Synthesis 748 Dance Co. Θα είναι ένα θέαμα κίνησης, εικόνας και ήχου, που θα παρουσιάσει ο χορογράφος και η ομάδα του. Στο δεύτερο μέρος της τελετής έναρξης τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η μουσική, με Έλληνες και ξένους μουσικούς. 

 

πηγή: lifo

now/greece/patrino-karnabali-2023-i-katerina-beneri-sioyli-einai-i-fetini-basilissa

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button