Ελλάδα

Πτήση Emirates: «Ουδέν αξιόποινο» για τον «ύποπτο» Τούρκο – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Ουδέν αξιόποινο» προέκυψε σε βάρος του «ύποπτου για τρομοκρατία» Τούρκου που έγινε αιτία να καθηλωθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» πτήση της Emirates και μια δεύτερη να επιστρέψει στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι, κατόπιν ενδελεχούς και εμπεριστατωμένης έρευνας των αρμόδιων υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, ουδέν αξιόποινο προέκυψε σε βάρος ατόμου, για το οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι επέβαινε σε μία από τις δύο πτήσεις γνωστής εταιρείας και είχε χαρακτηριστεί ως ύποπτο» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας. 

To χρονικό 

Το θρίλερ φέρεται να ξεκίνησε από ένα email που εστάλη από πρόσωπο του περιβάλλοντος του 35χρονου Τούρκου υπηκόου προς τους Αμερικανούς, υποστηρίζοντας ότι ο άνδρας είναι «τρομοκράτης» και ετοιμαζόταν να προχωρήσει σε χτύπημα.

Ο φερόμενος ως ύποπτος, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», που ζει τα τελευταία τρία χρόνια στην Ελλάδα, έχοντας διαβατήριο και άσυλο, θέλησε να επισκεφθεί την οικογένειά του που ζει στην Αμερική και γι’ αυτό και γι’ αυτό μετέβη στην αμερικανική πρεσβεία προκειμένου να πάρει βίζα.

Ωστόσο, αυτή του η απόφαση φέρεται να μην άρεσε σε άνθρωπο του περιβάλλοντός του ο οποίος αποφάσισε να στείλει email, δηλώνοντας ότι ο άνδρας είναι «τρομοκράτης».

Έτσι, ξεκίνησε το θρίλερ στο αεροδρόμιο και οι αρχές προχώρησαν σε εξονυχιστικό έλεγχο των πτήσεων. Ο Τούρκος υπήκοος, ωστόσο, δεν βρέθηκε σε καμία από τις πτήσεις και εντοπίστηκε σπίτι του, έχοντας νόμιμα χαρτιά. 

πηγή: lifo

now/greece/ptisi-emirates-oyden-axiopoino-gia-ton-ypopto-toyrko-i-anakoinosi-tis-astynomias

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button