Ελλάδα

Ρόδος: Άλλες 3 δολοφονίες και απόπειρα σε βάρος του παιδιού της ομολόγησε η 45χρονη- Τι είπε τους αστυνομικούς

Άλλες τρεις δολοφονίες ηλικιωμένων ομολόγησε στους αστυνομικούς η 45χρονη οικιακή βοηθός που σήμερα το πρωί έπνιξε με μαξιλάρι μια 75χρονη, την οποία φρόντιζε, στο χωριό Καλυθιές της Ρόδου

Η 45χρονη ομολόγησε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ότι είχε επιχειρήσει να δολοφονήσει το παιδί της, όταν ήταν μωρό. Οι αξιωματική της Ασφάλειας Ρόδου αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερη προσοχή τα όσα είπε, καθώς η γυναίκα πάσχει από ψυχικό νόσημα και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε κρατικό ίδρυμα, σύμφωνα με το ΑΠΕ. 

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου, στα χέρια του οποίου θα φτάσει η δικογραφία αύριο το πρωί, θα αποφασίσει πώς θα εξελιχθούν οι έρευνες προκειμένου να εξακριβωθεί εάν ισχύουν όσα φέρεται να έχει καταθέσει η 45χρονη. 

Οι άλλες τρεις δολοφονίες 

Η οικιακή βοηθός ισχυρίστηκε ότι ευθύνεται για τον θάνατο τριών ηλικιωμένων γυναικών, τις οποίες φρόντιζε. Αναφέρθηκε σε δολοφονία μιας γυναίκας το 2011 στη Λέρο και άλλων δύο ηλικιωμένων φέτος, στη Ρόδο. 

Εξεταζόμενη από τους αστυνομικούς, η 45χρονη φέρεται να έδωσε αρκετές λεπτομέρειες για τον τρόπο τέλεσης των εγκλημάτων που δήλωσε ότι διέπραξε. 

Σε ό,τι αφορά στη γυναίκα στη Λέρο, η ηλικιωμένη είχε διαβήτη και η 45χρονη κατέθεσε πως της έδωσε ζάχαρη ή μέλι, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η υγεία της και να πεθάνει την επόμενη ημέρα, αναφέρουν πληροφορίες του ΑΠΕ. 

Επίσης, αναφέρθηκε σε γυναίκα που πέθανε τον Ιανουάριο του 2022, στην πόλη της Ρόδου και άλλη μία η οποία απεβίωσε τον Μάρτιο, στο Φαληράκι. Για τη μία περίπτωση είπε πως χορήγησε φάρμακα με σύριγγα στην ηλικιωμένη και για την άλλη ότι την ξυλοκόπησε άγρια

Η ίδια φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι πριν από 20 χρόνια αποπειράθηκε να πνίξει το παιδί της, που τότε ήταν ενός έτους. Αμέσως μετά το περιστατικό η 45χρονη είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, ενώ ακολούθησαν και άλλοι εγκλεισμοί της.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για την τρίτη υπόθεση, αστυνομικοί επικοινώνησαν με συγγενείς της ηλικιωμένης οι οποίοι ανέφεραν πως πέθανε έπειτα από μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και όχι μέσα σε πέντε ημέρες όπως φέρεται να υποστήριξε η 45χρονη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Δημοκρατικής», οι συγγενείς είπαν ότι απομάκρυναν την οικιακή βοηθό από την ηλικιωμένη πριν από τον θάνατό της. 

πηγή: lifo

now/greece/rodos-alles-3-dolofonies-kai-apopeira-se-baros-toy-paidioy-tis-omologise-i-45hroni-ti

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button