Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξανά στον ανακριτή για φωτογραφίες revenge porn

Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα Στάθης Παναγιωτόπουλος πέρασε ξανά, σήμερα, το κατώφλι της πρώτης τακτικής ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση revenge porn για τη διαρροή υλικού ερωτικού περιεχομένου.

Ο Παναγιωτόπουλος κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση, για σχετική υπόθεση. Η νέα του απολογία αφορά τη μία από τις δύο περιπτώσεις, για τις οποίες είχε συλληφθεί πέρυσι τα Χριστούγεννα, όταν είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του, σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η έρευνα έφερε στο φως νέα στοιχεία για τη δημοσιοποίηση 20 φωτογραφιών προσωπικού χαρακτήρα, και η ανακρίτρια τον κάλεσε εκ νέου σε απολογία. 

Ο πρώην τηλεπαρουσιαστής αρνείται ότι δημοσιοποίησε εκείνος τις φωτογραφίες. 

Μόλις κλείσει και αυτός ο φάκελος η υπόθεση θα υποβληθεί στο αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο, που θα αποφανθεί για την παραπομπή του σε δίκη.

Υπενθυμίζεται πως τον Φεβρουάριο, είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 5 ετών με τριετή αναστολή για την ανάρτηση ερωτικού βίντεο χωρίς τη συναίνεση πρώην συντρόφου του. Παράλληλα του είχε επιβληθεί πρόστιμο 10.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο, και υποχρεωτική παρουσία στο οικείο αστυνομικό τμήμα, μέσα στο πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα.

Για την πρώτη υπόθεση ασκήθηκε έφεση από τον εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως κι έγινε.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου είχε αποκαλυφθεί πως ακόμη τέσσερις γυναίκες αναγνώρισαν τους εαυτούς τους σε βίντεο που είχε αναρτήσει ο Παναγιωτόπουλος, και έχουν προσφύγει σε δικηγόρο για τα επόμενα νομικά τους βήματα. 

πηγή: lifo

now/greece/stathis-panagiotopoylos-xana-ston-anakriti-gia-fotografies-revenge-porn

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button