Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Μητέρα άφησε κλειδωμένα στο σπίτι δυο ανήλικα παιδιά- Ηλικίας 5 και 7 ετών

Στη σύλληψη μιας 43χρονης μητέρας δύο παιδιών προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων στα Γλυκά Νερά

Συγκεκριμένα η γυναίκα κατηγορείται πως άφησε κλειδωμένα χωρίς εποπτεία στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά για περισσότερες από 8 ώρες δύο αγόρια ηλικίας 5 και 7 ετών.

Με βάση τις πληροφορίες από την Αστυνομία, η κατηγορούμενη φέρεται να έφυγε από το σπίτι της γύρω στις 12:00 το μεσημέρι αφήνοντας μόνα τους τα δύο παιδιά.  Γύρω στις 15:00 το μεσημέρι τα δύο αγόρια, σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων, βγήκαν στο μπαλκόνι του 2ου ορόφου και άρχισαν να φωνάζουν τρομαγμένα.

Οι περίοικοι ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ. και σε σύντομο χρονικό διάστημα αστυνομικοί με την βοήθεια κλειδαρά εισήλθαν στο σπίτι και βρήκαν τα αναστατωμένα παιδιά. Η 43χρονη, η οποία επέστρεψε τελικά μετά τις 20:00 το βράδυ, συνελήφθη.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παιανίας έλαβαν καταθέσεις από γείτονες και σχημάτισαν ποινική δικογραφία εναντίον της 43χρονης.

Το περιστατικό έρχεται μετά από ένα άλλο παρόμοιο προ ημερών στο Νέο Ψυχικό όπου πατέρας κλείδωσε τον 7χρονο γιο του στο διαμέρισμα και εξαφανίσθηκε.

πηγή: lifo

now/greece/glyka-nera-mitera-afise-kleidomena-sto-spiti-dyo-anilika-paidia-ilikias-5-kai-7-eton

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button