Ελλάδα

Δημητρακόπουλος για Καϊλή: Η κόρη της την πιάνει από το λαιμό και τη ρωτάει αν θα ξαναφύγει

Την καθημερινότητα της Εύας Καϊλή μετά την αποφυλάκισή της και την αντίδραση της μικρής της κόρης περιέγραψε ο συνήγορος της Ελληνίδας πολιτικού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος υποστήριξε πως η Εύα Καϊλή, η οποία κατηγορείται ότι εμπλέκεται στο σκάνδαλο διαφθοράς του Qatargate, του εκμυστηρεύτηκε τους φόβους της δίχρονης κόρης της απέναντι στο ενδεχόμενο να ξαναφύγει από το σπίτι που διαμένουν.

«Με συγκίνησε όταν μου είπε η Εύα ότι όταν το βράδυ κοιμούνται αγκαλιά με την κόρη της, το μικρό αυτό κορίτσι την πιάνει από τον λαιμό και της λέει “μαμά, δεν θα φύγεις πάλι ταξίδι ε;”, γιατί της είχαν πει ότι η μαμά της ήταν σε ταξίδι. Όταν η Εύα Καϊλή τής απαντά ότι “αύριο θα είμαστε πάλι μαζί”, μόνο έτσι κοιμάται. Είναι στιγμές ανθρώπινες και αυτό το διάστημα η Εύα Καϊλή προσπαθεί να ανακτήσει τη σχέση με το παιδί της, δηλαδή να νιώσει το παιδί πως η μητέρα του δεν θα ξαναφύγει», πρόσθεσε ο ίδιος ο δικηγόρος.

Σχετικά με την απόφαση να μην είναι στο ίδιο σπίτι της Εύας Καϊλή με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος τόνισε:
«Ήταν και δικιά της επιλογή να μην είναι στο ίδιο σπίτι με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι, και μάλιστα ο ανακριτής στις διατάξεις που έβγαλε, έκρινε ότι δεν πρέπει να συγκατοικούν. Ήταν επιθυμία της, το λέω. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει διάρρηξη των σχέσεών τους, σάς λέω μόνο ένα γεγονός, ότι και η ίδια ήθελε να μείνει μόνη της. Δεν θέλω να κάνω δίκη προθέσεως. Εύα Καϊλή και Φραντσέσκο Τζόρτζι απαγορεύεται να βγαίνουν από τα διαμερίσματά τους, μόνο μέχρι το μπαλκόνι μπορούν να πάνε, αλλά έχουν τηλεφωνική επικοινωνία μόνο για το παιδί τους, δεν συζητούν τίποτα άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Τέλος τόνισε πως σιγά σιγά φίλοι και γνωστοί επανέρχονται δίπλα της επικοινωνώντας μαζί της για να την στηρίξουν. 

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος σχολίασε με την νομική του ιδιότητα και την υπόθεση Γεωργούλη

https://www.lifo.gr/now/greece/dimitrakopoylos-gia-kaili-i-kori-tis-tin-pianei-apo-laimo-kai-ti-rotaei-tha-xanafygei

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button