Ελλάδα

Νένα Μεντή: Η Μίνα Αδαμάκη ήταν εσωστρεφής και μοναχική, λυπάμαι που δεν κάναμε παρέα

«Αντίο» στην τηλεοπτική της αδελφή στις «Τρεις Χάριτες», Μίνα Αδαμάκη, είπε η Νένα Μέντη, μία μέρα μετά την ανακοίνωση του θανάτου της. Η γνωστή ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 78 ετών ύστερα από μάχη με τον καρκίνο

Η κα Μεντή, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε πως δεν ήταν φίλες με την εκλιπούσα, αλλά ήταν ένας άνθρωπος που εκτιμούσε πολύ. 

«Δεν ήμασταν φίλες, δεν ήμασταν κοντά. Δεν πολυταιριάζαμε, να το πω έτσι. Όμως, η δουλειά που κάναμε τρία χρόνια στις “Τρεις Χάριτες” με έκανε να την εκτιμήσω πάρα πολύ. Να τη θαυμάζω, και σαν συνάδελφο και σαν ηθοποιό. Και αυτό που έχω να πω για τη Μίνα, που ίσως να μην το ξέρει ο πολύς κόσμος, είναι πως ήταν μοναχικός άνθρωπος».

Η εικόνα που παρουσίαζε στην τηλεόραση δεν αντιπροσώπευε την προσωπικότητά της, συνέχισε, εξηγώντας πως ήταν «εσωστρεφής και μοναχική, δεν ξέρω κομμάτια της ζωής της». Χαρακτηριστικό αυτού πως δεν γνώριζε ότι ο πατέρας της δεν την είχε δει ποτέ στο θέατρο και ότι είχε σπουδάσει νομική. 

Θυμήθηκε τα γυρίσματα της σειράς, αναφέροντας πως γελούσαν πολύ. «Δεν ήμασταν κοντά. Στη δουλειά όμως, περάσαμε από τα καλύτερα επαγγελματικά μας κομμάτια. Κατουριόμασταν στο γέλιο» δήλωσε, χαρακτηριστικά.

Ακόμα και σήμερα άνθρωποι πηγαίνουν στο καμαρίνι της και της μιλούν για τις «Τρεις Χάριτες» με την ίδια να εκτιμά πως η διαχρονική δημοφιλία της σειράς οφείλεται στο πόσο διαφορετικοί χαρακτήρες ήταν οι πρωταγωνίστριες. «Είναι πολλοί άνθρωποι, μέχρι μικρά παιδιά, που βλέπουν “Τρεις Χάριτες”. Πιστεύω ότι η ένωση αυτών των ηθοποιών σε αυτή τη σειρά ήταν πολύ έξυπνη γιατί είμαστε πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες».

Αναφέρθηκε και στην ενασχόληση της Μίνας Αδαμάκη με τη σκηνοθεσία, σημειώνοντας πως «τα τελευταία χρόνια έκανε 2-3 σκηνοθεσίες και άκουσα τα καλύτερα. (…) η Μίνα έκανε 2-3 δουλειές εξαιρετικές. Δεν έγινε πολύ γνωστό».

«Αυτό που θέλω να πω για τη Μίνα – όλα εκ των υστέρων τα σκεφτόμαστε – είναι ότι λυπάμαι πολύ που δεν κάναμε παρέα» ανέφερε, καταλήγοντας. 

πηγή: lifo

now/greece/nena-menti-i-mina-adamaki-itan-esostrefis-kai-monahiki-lypamai-poy-den-kaname-parea

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button