Ελλάδα

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Λύγισε ο πατέρας του αγνοούμενου Δημήτρη – «Τι θα πω στη μητέρα του όταν γυρίσω»

Τα λόγια έχουν στερέψει… Γονείς ψάχνουν με δάκρυα στα μάτια τα παιδιά τους που επέβαιναν στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη και δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί.

Ο Παύλος Ασλανίδης, ο οποίος αναζητά ακόμα τον 26χρονο γιο του Δημήτρη στα συντρίμμια της μοιραίας αμαξοστοιχίας, μίλησε ζωντανά στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Ήταν λεβέντης, δεν αξίζουν συλλυπητήρια. Να τους πείτε να ετοιμάσουν, εκεί στη Βουλή, το μνημείο του Άγνωστου Ταξιδιώτη. Να τους φέρουμε τα φέρετρα με τα παιδιά μας και να κάνουν ένα μνημείο που είναι ακόμα αγνοούμενα. Ούτε στο Αφγανιστάν να είχαμε στείλει τα παιδιά μας. Πήγε φαντάρος, τίμησε την πατρίδα, σπούδασε και σκοτώθηκε γιατί οι πολιτικοί μας είναι εδώ για να τα τσεπώνουν. Μαζί με τους διαχειριστές που λένε τα διάφορα» είπε αρχικά ο πατέρας του Δημήτρη Ασλανίδη.

«Να παραιτηθούν όλοι! Ακόμα υπάρχει κυβέρνηση στην Ελλάδα μετά από 100 παιδιά σκοτωμένα στην Ελλάδα; Μας δουλεύουν. Σε πόλεμο είμαστε; Ήρθε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και πετούσε λουλούδια στα καμένα βαγόνια; Σε μπουζουκτσίδικο είμαστε; Ήρθε ο άλλος για να δώσει αίμα και χαζογελούσε; Όλοι να παραιτηθούν. Όλοι» συνέχισε αγανακτισμένος ο Παύλος Ασλανίδης.

«Ο Δημήτρης ήταν με τον φίλο του τον Σωτήρη, για τον οποίο πήρανε χθες την οικογένειά του τηλέφωνο ότι ταυτοποιήθηκε η σορός του. Ήταν στο δεύτερο βαγόνι. Από ό,τι μάθαμε από μία κοπέλα που ήταν μέσα, έκλεισε η πόρτα από αριστερά, δεν πρόλαβαν να σηκωθούν. Δούλευε στην Ισπανία και τον Σεπτέμβριο θα ξαναγυρνούσε. Τι θα πω στη μητέρα του όταν γυρίσω πίσω;» αναρωτήθηκε σε άλλο σημείο ο τραγικός πατέρας.

πηγή: creta24

sygkroysi-trenon-sta-tempi-lygise-o-pateras-agnooymenoy-dimitri-ti-tha-po-sti-mitera-otan-gyriso/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button