Ελλάδα

Ωρωπός – Δικηγόρος διασώστη: Το περιστατικό έγινε παρουσία του δήμου και της αστυνομίας

Η δικηγόρος ενός εκ των δύο διασωστών που έβρεξαν με λάστιχο ηλικιωμένη σε πιλοτή πολυκατοικίας στον Ωρωπό, ανέφερε πως το περιστατικό έγινε παρουσία του δήμου και της αστυνομίας.

Η συνήγορος του διασώστη, Βάσω Πανταζή, μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1, πρόσθεσε πως οι δύο διασώστες δεν κατέβρεξαν την ηλικιωμένη, αλλά την έσωσαν, γιατί «ζούσε σε ένα σπίτι – υγειονομική βόμβα».

»Απομονώθηκε μία φωτογραφία στα social media», είπε στην αρχική της τοποθέτηση η δικηγόρος του διασώστη, προσθέτοντας πως η εικόνα δεν είναι ωραία αισθητικά.

Η συνήγορος του διασώστη αναρωτήθηκε, στη συνέχεια, πιο ποινικό αδίκημα έχει τελεστεί, με το οποίο φέρεται να κατηγορείται ο εντολέας της.

Στην τοποθέτηση του δημοσιογράφου πως η ηλικιωμένη υπέστη ένα «μαρτύριο», η δικηγόρος απάντησε πως «δεν υπάρχει κανένα μαρτύριο».

Η συνήγορος του διασώστη συνέχισε λέγοντας πως οι συνθήκες, και πιο συγκεκριμένα η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το σπίτι της ηλικιωμένης, οδήγησαν σε αυτό το περιστατικό.

Στην εκπομπή μίλησε και ο δημοτικός σύμβουλος Ωρωπού, Διονύσης Καμπιώτης, ο οποίος είπε πως έμειναν έκπληκτοι από την είδηση και ζήτησαν εξηγήσεις για το περιστατικό, τις οποίες ο ίδιος χαρακτήρισε «αστείες».

«Στην αρχή, δεν το πιστέψαμε. Δεν φαντάστηκα, εγώ προσωπικά, πως αυτό το περιστατικό συνέβη στον Ωρωπό», είπε ο δημοτικός σύμβουλος.

Σε ερώτηση εάν στο παρελθόν έχουν γίνει και άλλες καταγγελίες για την εταιρεία, ο ίδιος απάντησε αρνητικά.

Ο δημοτικός σύμβουλος συνέχισε λέγοντας πως στο σημείο δεν βρίσκονταν μόνοι τους οι διασώστες, αλλά παρών ήταν και άνθρωπος της δημοτικής αρχής Ωρωπού.

Όπως ανέφερε ο Διονύσης Καμπιώτης, το πλήρωμα του ασθενοφόρου πήγε στο σημείο μετά από συνεννόηση με τον δήμο.

πηγή: lifo

now/greece/oropos-dikigoros-diasosti-peristatiko-egine-paroysia-toy-dimoy-kai-tis-astynomias

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button