Lifestyle

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (11-17/05/2023)

ΚΡΙΟΣ

Οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν τις επόμενες μέρες και μια καλή στιγμή για να βάλετε τάξη στον προϋπολογισμό σας οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο είναι στις 12/5, που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου. Από τις 15/5, που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθή φορά, διευθετήστε τις εκκρεμείς πληρωμές και επιλύστε τυχόν προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της σεληνιακής έκλειψης. Στις 16/5 ο Δίας εισέρχεται στον Ταύρο, όπου θα παραμείνει μέχρι τον Μάιο του 2024. Ο Δίας χρειάζεται δώδεκα χρόνια για να διανύσει τον ζωδιακό κύκλο και περνά έναν χρόνο σε κάθε ζώδιο. Κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους, αναζητήστε ευκαιρίες για να ενισχύσετε τα οικονομικά σας. Μια νομική σας υπόθεση θα έχει αίσιες εξελίξεις και θα εξοικονομήσετε ή θα κερδίσετε χρήματα. Το 2ο και 3ο δεκαήμερο θα έχετε έσοδα μέσω της ακίνητης περιουσίας και της εργασίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Εποχή για λήψη σημαντικών αποφάσεων για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο από τις 12/5, με το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου να δίνει έμφαση σε νέες ιδέες και οράματα. Στις 15/5 ο Ερμής στο ζώδιό σας επιστρέφει σε ορθή φορά και μέχρι τις 11/6 θα είναι ιδανική εποχή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Εάν νιώθετε αναποφάσιστοι, μπορεί να λάβετε κάποια νέα που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε. Ο πλανήτης της τύχης και των ευκαιριών, ο Δίας, επιστρέφει σε εσάς στις 16/5, όπου θα παραμείνει μέχρι τον Μάιο του 2024. Αξιοποιήστε τις ευκολίες που φέρνει σε ταξίδια, σπουδές και ό,τι αφορά τη σταδιοδρομία σας, νομικές υποθέσεις, γενικά κυνηγήστε ευκαιρίες για να βελτιώσετε τη ζωή σας. Οι γεννημένοι το 2ο και 3ο δεκαήμερο δώστε έμφαση στο επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειάς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαφές με πρόσωπα εξουσίας θα έχουν αίσια αποτελέσματα καθώς στις 12/5 πραγματοποιείται το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου που φέρνει επιβράβευση σε προσπάθειες και επιτεύγματα. Στις 15/5 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά και καθώς αυξάνει τη διαίσθησή σας, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας και να βρείτε λύσεις σε σημαντικά θέματα. Στις 16/5 ο Δίας εισέρχεται στον Ταύρο, όπου θα παραμείνει μέχρι τον Μάιο του 2024. Την τελευταία φορά που ήταν στον Ταύρο ήταν το 2011/2012 και θα πρέπει να ανατρέξετε στη συγκεκριμένη χρονιά για να δείτε πώς ωφεληθήκατε και τι ευκαιρίες αφήσατε να χαθούν. Μέχρι τον Μάιο το 2024, που θα εισέλθει στο δικό σας ζώδιο, κάντε πλάνο και κυνηγήστε νέες ευκαιρίες. Οι γεννημένοι το 2ο και 3ο δεκαήμερο θα έχετε επιτυχίες σε διαπραγματεύσεις για αγοραπωλησία ακινήτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε έμφαση στην ομαδικότητα και μην προσπαθείτε να κουμαντάρετε μόνοι σας την εφαρμογή ενός εγχειρήματος, αν θέλετε να έχετε σίγουρη επιτυχία. Έχετε αναπτύξει σημαντικούς δεσμούς που θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά σας και θα ωφεληθείτε ποικιλοτρόπως. Στις 12/5, με το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου, είναι μια καλή στιγμή για να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άτομα με τα οποία έχετε κοινό σκοπό. Στις 15/5 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά και μέχρι τις 11/6 σχέδια που έχουν τεθεί σε αναμονή παίρνουν το πράσινο φως. Ιδανική εποχή για να προσεγγίσετε τους άλλους και να ανοίξετε ξανά διαύλους επικοινωνίας. Στις 16/5 ο Δίας, ο πλανήτης της ανάπτυξης και της επέκτασης, εισέρχεται στον Ταύρο, όπου θα παραμείνει μέχρι τον Μάιο του 2024, φέρνοντας στο προσκήνιο το ευρύτερο κοινωνικό σας δίκτυο. Μέσω φίλων μπορεί να βρείτε το ιδανικό ταίρι που θα αλλάξει τη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Έσοδα μέσω τρίτων και θέματα καριέρας θα ευνοηθούν από τις 12/5 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου και τα νέα θα είναι ενθαρρυντικά. Από τις 15/5, που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθή φορά, και μέχρι τις 11/6 θα πρέπει να πάρετε μια σίγουρη απόφαση για το τι θα ακολουθήσει στα επαγγελματικά σας. Αν υπήρχαν εμπόδια και καθυστερήσεις στην υλοποίηση ενός εγχειρήματος, θα αρθούν. Ωστόσο, τα σημαντικά νέα έρχονται από τις 16/5 που εισέρχεται ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, στον Ταύρο, όπου θα παραμείνει μέχρι τον Μάιο του 2024. Την τελευταία φορά που ήταν στον τομέα της καριέρας ήταν το 2011/2012. Σκεφτείτε τι συνέβαινε τότε και πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτήν τη διέλευσή του στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας για να επεκτείνετε την καριέρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εποχή πρέπει να δώσετε έμφαση σε επαφές με το εξωτερικό, καθώς από τις 12/5, που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου, οι προοπτικές να προκύψει μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία είναι πολλές. Στις 15/5 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά, που σημαίνει πως αρχίζουν να ευοδώνονται οι νέοι στόχοι, ενώ μπαίνετε στην τελική πορεία όσοι ασχολείστε με σπουδές. Το πιο σημαντικό γεγονός των ημερών, όμως, είναι η είσοδος του Δία στον Ταύρο στις 16/5, όπου θα παραμείνει μέχρι τον Μάιο του 2024. Ο Δίας χρειάζεται 12 χρόνια για να διανύσει τον ζωδιακό κύκλο, επομένως θα πρέπει να αξιοποιήσετε αυτή την ευνοϊκή χρονιά για να βάλετε σε εφαρμογή νέα σχέδια, να ταξιδέψετε για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας ή να επεκτείνετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Ενδεχομένως να μετοικήσετε στο εξωτερικό για σπουδές ή επαγγελματικούς σκοπούς.

ΖΥΓΟΣ

Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες για να ρυθμίσετε μια οφειλή, να ζητήσετε κάποια χρηματοδότηση ή να δώσετε μια συνέντευξη προς εύρεση εργασίας στις 12/5 που το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου δίνει ευκαιρίες για επίτευξη στόχων. Στις 15/5 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά και καθώς αρχίζουν να υποχωρούν οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια σε οικονομικά ζητήματα, μέχρι τις 11/6 θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη τον προϋπολογισμό σας. Επίσης, αυτόν το μήνα ο Δίας εισέρχεται στον Ταύρο στις 16/5, όπου θα παραμείνει μέχρι τον Μάιο του 2024. Η τελευταία φορά που ήταν στον τομέα των οικονομικών σας ήταν το 2011/2012, επομένως σκεφτείτε πώς μπορείτε να ενισχύσετε τα οικονομικά σας. Ο Ταύρος κυβερνά το σεξ, οπότε πάρτε σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση σας και ασχοληθείτε πιο σοβαρά με το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ασάφεια που υπήρχε σε σχέσεις και συνεργασίες λαμβάνει τέλος καθώς στις 15/5 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά. Συμφωνίες που είχαν μείνει στον αέρα αρχίζουν να δρομολογούνται κι εσείς θα είστε πιο σίγουροι για τις αποφάσεις και τις επιλογές σας. Όμως το μεγάλο γεγονός του μήνα είναι η είσοδος του Δία, του πλανήτη της επέκτασης, στον Ταύρο στις 16/5, όπου θα παραμείνει μέχρι τον Μάιο του 2024. Θα έχετε μια ολόκληρη χρονιά στη διάθεσή σας για να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία, να υπογράψετε ένα σημαντικό συμβόλαιο ή να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Επειδή ο συγκεκριμένος πλανήτης χρειάζεται 12 χρόνια για μια πλήρη περιστροφή στο ζωδιακό κύκλο, πρέπει να αξιοποιήσετε αυτή την ευνοϊκή εποχή για να συνδεθείτε με άτομα που είναι σημαντικά με εσάς ή να απελευθερωθείτε από σχέσεις που έχουν βαλτώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ήρθε η εποχή για να αναλάβετε δράση και να δώσετε έμφαση στα επαγγελματικά σας θέματα, καθώς στις 15/5 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά και μπορείτε να κυνηγήσετε νέες ευκαιρίες. Επαναδιαπραγματευτείτε τους όρους μιας συμφωνίας, προβάλλοντας τα επιτεύγματά σας με σθένος. Η πιο σημαντική διέλευση της χρονιάς είναι η είσοδος του Δία, που είναι δικός σας κυβερνήτης, στον Ταύρο στις 16/5, όπου θα παραμείνει μέχρι τον Μάιο του 2024. Την τελευταία φορά που ήταν στον τομέα της εργασίας και της υγείας ήταν το 2011/2012 και αν ανατρέξετε σε εκείνη τη χρονιά, θα δείτε τι κάνατε λάθος, ώστε να μην το επαναλάβετε. Ενδεχομένως να βρείτε την ιδανική δουλειά και να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο ή να αναπτύξετε καθημερινές συνήθειες που ενισχύουν την υγεία και την ευεξία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δημιουργική σας διάθεση επανέρχεται με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή φορά στις 15/5, ενώ θα είναι και πιο αρμονική η σχέση σας με το ταίρι ή/και τα παιδιά σας επειδή θα υπάρχει καλύτερη επικοινωνία. Μέχρι τις 11/6 θα είναι μια καλή εποχή για να ασχοληθείτε με τα ταλέντα σας και να φλερτάρετε οι ελεύθεροι. Υπάρχει άλλη μια σημαντική μετατόπιση στις 16/5, όταν ο Δίας εισέρχεται στον Ταύρο, όπου θα παραμείνει μέχρι τον Μάιο του 2024. Αυτή είναι μια θετική αλλαγή για εσάς καθώς εστιάζετε σε αυτό που θέλετε από τη ζωή, αντί να βασίζεστε στους άλλους ή να βάζετε εκείνους πάνω από εσάς. Μέσα στην επόμενη χρονιά κάντε το πρώτο βήμα για να πραγματοποιήσετε ένα όνειρο, καθώς σας δίνεται η ευκαιρία να βελτιώσετε τη ζωή σας, να ερωτευτείτε ή να δημιουργήσετε οικογένεια. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικογενειακά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και σας δίνεται η ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας από τις 15/5 που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθή φορά. Παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του μπορούν να επιλυθούν και να επανέλθουν οι ισορροπίες στις σχέσεις σας. Επίσης, μπορεί να δρομολογηθεί η αγορά ή πώληση ενός ακινήτου. Ωστόσο, το πιο σημαντικό γεγονός είναι η είσοδος του Δία στον Ταύρο, όπου θα παραμείνει μέχρι το 2024. Όταν ο Δίας βρίσκεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, είναι ιδανική εποχή για να αγοράσετε το δικό σας σπίτι, να μετακομίσετε ή να βελτιώσετε τον χώρο σας. Ενδεχομένως να επιστρέψουν στην οικογένεια κάποια μέλη που ζουν στο εξωτερικό ή να υποδεχτείτε ένα νέο μέλος. Όπως και να έχει, θα είναι μια τυχερή χρονιά για την οικογένειά σας.

ΙΧΘΥΣ

Επικοινωνιακά προβλήματα και καθυστερήσεις σε εμπορικές υποθέσεις λαμβάνουν τέλος από τις 15/5 που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθή φορά και μέχρι τις 11/6 θα είναι μια καλή εποχή για να δώσετε έμφαση στην προώθηση των υπηρεσιών σας, σε θέματα εκπαίδευσης και στην επίλυση παρεξηγήσεων με οικείους. Το πιο σημαντικό γεγονός είναι η είσοδος του Δία στον Ταύρο στις 16/5, όπου θα παραμείνει μέχρι τον Μάιο του 2024. Την τελευταία φορά που ήταν στον τομέα της επικοινωνίας ήταν το 2011/2012, καθώς χρειάζεται 12 χρόνια για μια πλήρη περιστροφή στον ζωδιακό κύκλο, επομένως θα πρέπει να ανατρέξετε σε εκείνη τη χρονιά και να δείτε τι να περιμένετε. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να εκδώσετε ένα βιβλίο, να αποκτήσετε νέες δεξιότητες μέσω σεμιναρίων ή να αυξήσετε το εισόδημά σας μέσω εμπορικών συναλλαγών. 

https://www.lifo.gr/tropos-zois/living/oi-astrologikes-problepseis-tis-ebdomadas-11-17052023

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button