Lifestyle

Τα ζώδια της Παρασκευής (19/5/2023)

ΚΡΙΟΣ

Πολύ σημαντική η σημερινή μέρα για τα οικονομικά σας καθώς πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και ταυτόχρονα το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου. Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες καθώς μπορεί να κλείσετε μια συμφωνία που θα αυξήσει τα κέρδη σας. Εξαιρετική στιγμή για επενδύσεις και ακριβές αγορές.

Ασχοληθείτε με το σπίτι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, βελτιώστε το χώρο σας και ομορφύνετε το μπαλκόνι ή τον κήπο σας. Η συγκεκριμένη φάση της Σελήνης βοηθά στην ανάπτυξη των ριζών και των φύλλων, επομένως τώρα πρέπει να φυτέψετε σπόρους και νέα φυτά.

ΤΑΥΡΟΣ 

Η σημερινή Νέα Σελήνη σας αφορά καθώς πραγματοποιείται στο ζώδιό σας. Έχετε περισσότερα κίνητρα, έμπνευση και αποφασιστικότητα για να κάνετε μια νέα αρχή που σχετίζεται με την προσωπική σας εικόνα τα επαγγελματικά ή την ανεξαρτησία σας. Αν αισθάνεστε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν, ήρθε η στιγμή για να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. 

Προσέξτε πώς θα εκφράσετε τις απόψεις σας ώστε να αποφύγετε τις εντάσεις με οικείους και ηλικιωμένα άτομα. Μην προσπαθήσετε να τις περάσετε πιέζοντας τους άλλους. Ο Άρης σας κάνει ισχυρογνώμονες και μπορεί να ξεφύγετε εκτός ορίων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ημέρα κατάλληλη για να ρίξετε τους ρυθμούς σας, να κάνετε μια ανασκόπηση και να τονώσετε τον ψυχισμό σας (που μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τα σωματικά αποθέματα ενέργειας). Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο δίνει έμφαση στη φυσική σας κατάσταση και πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας. 

Το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου ευνοεί τις επαφές με πρόσωπα εξουσίας, εργοδότες, κλπ. Ωστόσο, πρέπει να προσέξετε με ποιους συζητάτε τα σχέδιά σας και για πιθανό παρασκήνιο στα  επαγγελματικά σας. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και μπορεί να συμβούν ανατροπές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας δίνει ώθηση και κίνητρο για μακροπρόθεσμα έργα που σας αναζωογονούν και είναι ιδανική στιγμή για να βάλετε σε εφαρμογή μακροπρόθεσμους στόχους και να οραματιστείτε το μέλλον. Έχετε περισσότερη δύναμη και ευκαιρίες για να διακριθείτε ή να επηρεάσετε τον κοινωνικό σας κύκλο ή την κοινότητά σας. 

Οι εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή είναι πολύ καλές και καθώς νιώθετε σιγουριά για τον άνθρωπό σας είστε πρόθυμοι να δεσμευτείτε. Οργανώστε μια ρομαντική βραδιά, εκφράστε τα συναισθήματά σας και συζητήστε τα σχέδιά σας για γάμο ή συμβίωση.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εποχή ξεχωρίζετε για τα επιτεύγματά σας και προκαλείτε θετικές εντυπώσεις σε υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο είναι υποστηρικτική για τα επαγγελματικά σας σχέδια, τους μακροπρόθεσμους στόχους ή τις επιδιώξεις σας. Η φήμη σας μπορεί να πάρει μια καλή ώθηση και να αυξήσετε τα κέρδη σας.

Προσπαθείτε να κρατήσετε μυστική μια ερωτική σχέση ή να μην εκφράσετε τα συναισθήματά σας επειδή είναι νωρίς. Η μέρα ενδείκνυται για αναθέρμανση της σχέσης σας και μπορείτε να δείξετε τα συναισθήματά σας δίχως να νιώθετε αμηχανία. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καινούρια ενδιαφέροντα, μελέτες, ιδέες και διαφορετικές προοπτικές μπορούν να σας οδηγήσουν σε νέες κατευθύνσεις με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο και μπορείτε να βάλετε τα θεμέλια για την υλοποίηση ενός στόχου. Ταυτόχρονα το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου ευνοεί τις συνεργασίες με το εξωτερικό και είναι ιδανική στιγμή για επαγγελματικά ταξίδια.

Η φιλία με άτομο από το χώρο της εργασίας σας έχει απογοητεύσει και δεν νιώθετε άνετα. Το ενδεχόμενο να βρείτε μια νέα απασχόληση σας προκαλεί άγχος και πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Παραμείνετε αποστασιοποιημένοι κι επικεντρωθείτε στα καθήκοντά σας.

ΖΥΓΟΣ

Νέες ιδέες για αύξηση του εισοδήματός σας και έντονη διάθεση να βελτιώσετε τη ζωή σας με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο και μπορεί να βρείτε μια παράλληλη απασχόληση ή να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άτομα που θα στηρίξουν οικονομικά την εφαρμογή ενός εγχειρήματος. Ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή συνεργατών. Μη βιαστείτε να αποφασίσετε.

Η σχέση σας είναι σε αρμονία και θέλετε να μιλήσετε για το παρελθόν σας, αλλά ανησυχείτε. Εφόσον δεν είστε σίγουροι μην κάνετε κάτι που μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ. Προτιμήστε να συζητήσετε για το μέλλον καθώς μόνο αυτό μπορείτε να ορίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σχέσεις ή συνεργασίες που δεν ικανοποιούν τις προσδοκίες σας μπορεί να λήξουν και θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεκινήσετε ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή σας με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο ευνοεί την ερωτική σας ζωή και την απόκτηση παιδιού. Οι ελεύθεροι μην απορρίπτετε τους άλλους με την πρώτη ματιά.

Στον οικογενειακό τομέα μπορεί να προκληθούν εντάσεις αν δεν συμφωνούν οι άλλοι με τις απόψεις σας. Προκειμένου να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις αποφύγετε συζητήσεις για θέματα που ξέρετε πως δεν θα βγάλετε κάποια άκρη. Προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε τις καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Οι περιστάσεις σας εμπνέουν και σας παρακινούν να ξεκινήσετε εκ νέου με την υγεία και την ευεξία σας, τη δουλειά σας ή τις καθημερινές υποθέσεις. Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να υπάρξουν νέα έργα, αναθέσεις και εργασίες για διαχείριση τις επόμενες ημέρες. Εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε διατροφή σε συνδυασμό με γυμναστική. Αποφύγετε τις υπερβολές με τις δίαιτες.

Κάποιο άτομο από τον κοινωνικό σας κύκλο σας βλέπει ερωτικά και μπορεί να σας εκφράσει τα συναισθήματά του. Μη βιαστείτε να το απορρίψετε. Οι πιθανότητες να γοητευτείτε αν γνωριστείτε καλύτερα είναι πολλές και θα βελτιωθεί η ερωτική σας ζωή από τη μια στιγμή στην άλλη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια νέα αρχή σχετικά με την αγάπη, τη δημιουργικότητα, τα παιδιά, την ψυχαγωγία, ή τα χόμπι, μπορείτε να κάνετε με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο και κάποιες βελτιώσεις στη ζωή σας θα συμβάλουν στην αποκατάσταση της ισορροπίας. Χρειάζεστε ποιοτικό ελεύθερο χρόνο με το ταίρι σας και κανάλια για να εκφραστείτε δημιουργικά. 

Ακατάλληλη στιγμή για επενδύσεις καθώς οι πιθανότητες για απώλειες είναι πολλές. Προσέξτε τις υπερβολές με τα χρήματά σας στην ψυχαγωγία ώστε να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Η ανάγκη σας για απολαύσεις αυξάνει τα έξοδά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Μια ανανεωμένη εστίαση σε δραστηριότητες γύρω από το σπίτι ή τις οικογενειακές σχέσεις φέρνει η Νέα Σελήνη στον Ταύρο. και θέλετε να ενισχύσετε αυτούς τους τομείς. Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να κατανοήσετε καλύτερα τις προσωπικές σας ανάγκες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να πάρετε αποφάσεις σχετικά με το πώς να βελτιώσετε τη ζωή στο σπίτι σας. 

Ασχοληθείτε με την προσωπική σας φροντίδα, επισκεφτείτε ένα ινστιτούτο ομορφιάς, αλλάξτε τα μαλλιά σας ή αγοράστε ρούχα και αξεσουάρ. Είναι σημαντικό να είστε περιποιημένοι ώστε να νιώθετε όμορφα με τον εαυτό σας και να ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σας.

ΙΧΘΥΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο ξεκινά ένας ευνοϊκός κύκλος μάθησης, ανάπτυξης ενδιαφερόντων, δημιουργίας επαφών και εξερεύνησης διαφορετικών καναλιών επικοινωνίας. Μπορεί να υπάρχει καλύτερη ψυχική σύνδεση με τους άλλους και να βελτιώσετε τις σχέσεις με οικείους. Οι ιδέες σας είναι πολλές και πρέπει να αποφασίσετε ποιες θα κρατήσετε.

Η σχέση σας περνάει σκαμπανεβάσματα εξαιτίας της έλλειψης επικοινωνίας με το ταίρι σας. Οι προβληματισμοί της καθημερινότητας αποτελούν βασικό θέμα στις συζητήσεις σας και σας έχει καταπιεί η ρουτίνα. Προσπαθήστε να περνάτε ποιοτικό χρόνο και να εκφράζετε τα συναισθήματά σας.

 

 

https://www.lifo.gr/tropos-zois/living/ta-zodia-tis-paraskeyis-1952023

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button