Lifestyle

Μέγκαν Φοξ: Ξεκαθαρίζει αν υπήρχε τρίτο πρόσωπο στη σχέση της με τον Μασίν Γκαν Κέλι

Η Μέγκαν Φοξ επέστρεψε στο Instagram, μετά τις φήμες που τη θέλουν να χωρίζει με τον Μασίν Γκαν Κέλι.

Δημοσιεύματα ήθελαν ένα τρίτο πρόσωπο να μπήκε ανάμεσα στο άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι, με την «απατημένη» ηθοποιό να δίνει τέλος στη σχέση τους.

Μάλιστα, κάποια δημοσιεύματα ήθελαν την κιθαρίστρια της μπάντας του Κέλι, Σόφι να είναι η «πέτρα του σκανδάλου». Ωστόσο, η ίδια με μία επίσημη ανακοίνωση που έκανε μέσω του μάνατζέρ της ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Μετά τα άπειρα σενάρια και τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, η Μέγκαν Φοξ απενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram, καθώς δεν ήθελε να δώσει άλλη «τροφή για σχόλια».

Ωστόσο, η ηθοποιός επανήλθε και μάλιστα, το έκανε με μία νέα ανάρτηση, στην οποία ξεκαθαρίζει πως οι φήμες που θέλουν τον Μασίν Γκαν Κέλι να την απάτησε, δεν ισχύουν.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Δεν υπήρξε καμία ανάμειξη, κανενός είδους από τρίτα πρόσωπα σε αυτή τη σχέση. Αυτό περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται μόνο σε… πραγματικούς ανθρώπους, αλλά και DM, ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης ή δαίμονες. Ενώ μισώ να σας κλέβω τυχαίες αβάσιμες ειδήσεις που θα είχαν γραφτεί με μεγαλύτερη ακρίβεια από το ChatGPT, πρέπει να αφήσετε αυτή την ιστορία να πεθάνει και να αφήσετε όλους αυτούς τους αθώους ανθρώπους ήσυχους τώρα».

Δείτε την ανάρτησή της:

μεγκανφοξ

 

πηγή: creta24

megkan-fox-xekatharizei-ypirche-trito-prosopo-sti-schesi-tis-ton-masin-gkan-keli/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button