Lifestyle

Σασμός: Η Βασιλική βάζει στην Καλλιόπη μία ιδέα για τον Μαθιό, αναγκάζοντάς την να αναλάβει και πάλι δράση

Η Εύα διαβεβαιώνει τον Μαθιό ότι δεν βρίσκεται πίσω από το νέο απειλητικό σημείωμα εναντίον της οικογένειάς του εκείνος, ωστόσο, δε φαίνεται να πείθεται. Η Καλλιόπη προειδοποιεί τη γιαγιά Ειρήνη να πει όλη την αλήθεια όσο είναι καιρός, την ίδια στιγμή που ο Τηλέμαχος αναζητά εξηγήσεις από τον παπά-Μιχάλη, για όσα έμαθε. Την ίδια ώρα, η Βασιλική βάζει στην Καλλιόπη μία ιδέα για τον Μαθιό, που θα την αναστατώσει, αναγκάζοντάς την να αναλάβει και πάλι δράση. Η Στέλλα μαθαίνει για την επίθεση εναντίον του Χρήστου και ταράζεται. Η Μαρίνα προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στην κόρη της και τη Σάντρα, μη γνωρίζοντας το κακό που παραμονεύει, ούτε τις προθέσεις της τελευταίας.

Δείτε το sneak preview εδώ : Ο Τηλέμαχος έχει ένα σχέδιο κατά νου, για να μην προδώσουν τον Αντρέα και το μοιράζεται με τη θεία του https://youtu.be/UrJjrQydfYE

Δείτε το trailer εδώ: https://youtu.be/miwjhpKCvSw

 

 ΣΑΣΜΟΣ

Κατάλληλο για άνω των 12 ετών

Ερωτική δραματική σειρά ελληνικής παραγωγής 2023-2024

Σενάριο: Εμμανουέλα Αλεξίου

Σύμβουλοι Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β – Μ. Ζαφειροπούλου

Σκηνοθεσία: Ζωή Φίλιππα

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Πέννυ Παπαγεωργίου, Τιμόθεος Θάνος.

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

https://creta24.gr/sasmos-i-vasiliki-vazei-stin-kalliopi-mia-idea-gia-ton-mathio-anagkazontas-tin-na-analavei-kai-pali-drasi/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button