Lifestyle

Τα ζώδια της Πέμπτης (27.04.2023)

Τα ζώδια της Πέμπτης 27.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα και σας παρακινεί να ασχοληθείτε με τα ταλέντα σας. Η δημιουργική σας διάθεση είναι στα ύψη και είναι ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο έργο, να επενδύσετε ένα μέρος των πόρων σας και να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή, η οποία είναι σε άνθιση.

Διαφωνίες σχετικά με την ψυχαγωγία θα προκαλέσουν εντάσεις με φιλικά σας πρόσωπα. Η μέρα χρήζει προσοχής σε ό, τι αφορά σχέσεις με φίλους. Προσέξτε πώς θα εκφράσετε τις επιθυμίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα του παρελθόντος βγαίνουν στην επιφάνεια και είστε πιο συναισθηματικοί σήμερα. Προσπαθήστε να καταπολεμήσετε την επιθυμία να κάνετε μια γρήγορη αλλαγή. Με τη Σελήνη στον τομέα της οικιακής σας ζωής, αφιερώστε περισσότερο χρόνο για ηρεμία. Ίσως σας βοηθήσει να έρθετε σε καλύτερη επαφή με τα συναισθήματά σας.

Κάτι θα συμβεί σήμερα και θα διαπιστώσετε πως δεν γνωρίζετε τόσο καλά ένα φίλο όσο νομίζατε. Μην αφήσετε να σας μπλοκάρει. Μερικές φορές είναι προτιμότερο να κάνετε τα στραβά μάτια προκειμένου να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αναποφασιστικότητά σας δεν σας αφήνει να δείτε ξεκάθαρα το συμφέρον σας και δεν μπορείτε να οργανώσετε σχέδια που αφορούν τη σταδιοδρομία σας. Μπορεί να έχουν να κάνουν με τις σπουδές ή μια νέα απασχόληση στο εξωτερικό. Η συζήτηση με άτομα που έχουν πάρει ρίσκα θα σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε.

Επικρατεί αρκετή ασάφεια και σύγχυση γύρω σας, αλλά όπου υπάρχει σύγχυση υπάρχουν κι ευκαιρίες. Αν παραμείνετε ήρεμοι και με ξεκάθαρη σκέψη θα επωφεληθείτε από σφάλματα που θα κάνουν όσοι δεν είναι πειθαρχημένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάγκη σας να ακολουθήσετε τον δικό σας δρόμο και να κάνετε ό, τι επιθυμείτε είναι έντονη με τον Άρη στο ζώδιό σας, αλλά περιμένουν οι άλλοι πολλά από εσάς. Η μέρα μπορεί να προκαλέσει εσωτερικές συγκρούσεις, αλλά τα πράγματα θα εξομαλυνθούν αν κοντρολάρετε την ανταγωνιστική σας διάθεση. Αποφύγετε τη λήψη βιαστικών αποφάσεων.

Είναι απίθανο να ακούσετε συμβουλές σήμερα, ούτε καν από άτομα που εμπιστεύεστε, οπότε ό, τι κι αν συμβεί είτε καλό είτε κακό, θα εξαρτάται μόνο από εσάς. Αναλάβετε την ευθύνη των πράξεών σας.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα σας και οι περισπασμοί είναι πολλοί ωστόσο, αν καταφέρετε να συγκεντρωθείτε, θα φέρετε εις πέρας θέματα που σας απασχολούν και θα αφορούν κυρίως τις σχέσεις σας. Ιδανική στιγμή για σπουδές, ταξίδια και νομικές υποθέσεις. Οργανώστε εγκαίρως το 3ήμερο της Πρωτομαγιάς ώστε να αποφύγετε το άγχος της τελευταίας στιγμής.

Αν πρόκειται να πάρετε μια σημαντική απόφαση αποφύγετε τις γνώμες τρίτων. Ακούστε τη διαίσθησή σας επιστρατεύοντας την αυτοπεποίθηση σας. Όσο περισσότερες απόψεις ακούσετε, τόσο θα μπερδευτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα μπορεί να σας πιάσει μια απροσδιόριστη ανησυχία που θα μπλοκάρει τις σκέψεις σας και δεν θα είναι τόσο παραγωγική η μέρα. Ξεκινήστε από θέματα οργάνωσης και πρακτικά ζητήματα και σταδιακά θα βρίσκετε τους  ρυθμούς σας. Ακατάλληλη στιγμή για ανάληψη περαιτέρω ευθυνών και νέα ξεκινήματα.

Ορισμένες αλλαγές σας προκαλούν άγχος, αλλά δεν πρέπει να ανησυχείτε. Ένας νέος κόσμος ανοίγει μπροστά σας και αν πάψετε να αντιστέκεστε, θα διαπιστώσετε πως μόνο οφέλη μπορεί να έχετε. Αποδεχτείτε τις καταστάσεις και προσπαθήστε να επωφεληθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Το πρωί μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση επειδή θα νιώθετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν ή ότι παρεξηγούν τις προθέσεις σας. Η παρόρμηση να ξεφύγετε ή να αλλάξετε το πρόγραμμά σας μπορεί να είναι έντονη, αλλά δεν πρέπει να σας παρασύρει. Οι απαιτήσεις της ημέρας είναι πολλές και λίγα τα περιθώρια να ασχοληθείτε με τα ενδιαφέροντά σας. 

Προσέξτε τους κόλακες και μην τους εμπιστεύεστε. Το πιο πιθανό είναι να αποσκοπούν κάπου και θα το μάθετε πολύ σύντομα. Κρατήστε κοντά σας όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα δίνει έμφαση στις φιλοδοξίες σας και είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με τα μελλοντικά σας σχέδια. Συλλέξτε τις απαραίτητες πληροφορίες, αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας και δείτε αν μπορείτε να πάρετε μια χρηματοδότηση. Ιδιαίτερη προσοχή στις συνεννοήσεις σας και τις οικονομικές σας συναλλαγές.

Στον οικογενειακό τομέα υπάρχει κάτι που σας απασχολεί και μπορεί να αποτελέσει πηγή εντάσεων. Προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε τα γεγονότα καθώς πολλά θα εξαρτηθούν από τη δική σας στάση. Επιστρατεύστε την ψυχραιμία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επικοινωνιακά δεν είστε και στα καλύτερά σας και θα αποφύγετε τις πολλές επαφές με κόσμο. Σπουδές και επαγγελματικά ταξίδια σας προκαλούν ιδιαίτερο άγχος, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να επικεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας. Πάρτε βαθιές ανάσες και κάντε ένα βήμα τη φορά. Μην καταπιάνεστε ταυτόχρονα με όσα σας απασχολούν. 

Η σχέση σας είναι σε αρμονία κι απολαμβάνετε τις στιγμές με το ταίρι σας. Οργανώστε τα μελλοντικά σας σχέδια εφόσον είστε κατασταλαγμένοι. Οι ελεύθεροι έχετε τον τρόπο να κερδίζετε τις εντυπώσεις, αλλά σαμποτάρετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κοινοί πόροι, οφειλές και κληρονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και είναι μια μέρα δύσκολη καθώς όλα αυτά σας προκαλούν ανασφάλεια. Η μέρα ενδείκνυται για αναζήτηση χρηματοδότησης, ενώ δίνει ευκαιρίες και για αύξηση εισοδήματος μέσω μιας νέας πηγής εσόδων. Προσέξτε τις περιττές δαπάνες καθώς έχετε μια τάση για υπερβολές.

Κάποιος έχει πάρει ελευθερίες και αν δεν θέσετε όρια, θα το εκλάβει ως πρόσκληση για να καταχραστεί ακόμα περισσότερο τη γενναιοδωρία σας. Ιδιαίτερη προσοχή πώς θα διαχειριστείτε τις καταστάσεις ώστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε τα ρίσκα καθώς η μέρα κρύβει παγίδες. Κάτι που φαντάζει ιδανικό θα αποδειχθεί στο εγγύς μέλλον ότι ήταν ασύμφορο, οπότε διαφυλάξτε τους πόρους σας. Αν σκεφτείτε μια καινούρια ιδέα για να αυξήσετε το εισόδημά σας, θα πρέπει να κάνετε την απαραίτητη έρευνα. Από το μεσημέρι και μετά, αγορές για τον εαυτό σας θα σας δώσουν ικανοποίηση.

Η σχέση σας περνάει σκαμπανεβάσματα, αλλά θα είναι παροδικά. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις εν βρασμώ κι αφήστε το χρόνο να καταλαγιάσει την ένταση που αισθάνεστε. Σήμερα έχετε μια τάση να δίνετε έμφαση στα ελαττώματα του συντρόφου σας.

ΙΧΘΥΣ

Ημέρα κατάλληλη για να ασχοληθείτε με θέματα της καθημερινότητας και να οργανώσετε το σπίτι ή το γραφείο. Η διάθεσή σας για επικοινωνία είναι αυξημένη και είναι μια καλή στιγμή για να βρεθείτε με φίλους, να πιείτε έναν καφέ, να πάτε μαζί για ψώνια ή στο γυμναστήριο. Μπορεί να κάνετε και μια καινούρια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει.

Είστε σε δίλλημα καθώς προκύπτει μια επαγγελματική πρόταση που πληροί τις προσδοκίες σας, αλλά δεν είστε σε θέση να αποφασίσετε. Πάρτε το χρόνο σας, ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά μιας τόσο μεγάλης αλλαγής και μην κάνετε τίποτα αν δεν είστε κατασταλαγμένοι.

 

https://www.lifo.gr/tropos-zois/living/ta-zodia-tis-pemptis-27042023

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button