Lifestyle

Τα ζώδια της Παρασκευής (21.04.2023)

Τα ζώδια της Παρασκευής 21.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα ασχοληθείτε με οικονομικά σας θέματα που θα αφορούν την επανεξέταση του προϋπολογισμού σας και μυστικές συμφωνίες. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο μπορείτε να διαπραγματευτείτε την τιμή αγοράς ή πώλησης ενός ακινήτου, αλλά επειδή ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος, αποφύγετε τις υπογραφές συμβολαίων.

Η βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης απασχολεί τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και είναι μια καλή στιγμή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες και να ξεκινήσετε διατροφή σε συνδυασμό με κάποια άσκηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ημέρα πολλών επαφών η σημερινή και δεν αποκλείεται να βρεθείτε σε δίλημμα αν σας κάνουν μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο είστε πολύ δυνατοί στις διαπραγματεύσεις με τον Άρη στον τομέα της επικοινωνίας, αλλά επειδή έχετε τον ανάδρομο Ερμή στο δικό σας δεκαήμερο, ιδιαίτερη προσοχή στα ψιλά γράμματα συμβολαίων.

Θα εξιδανικεύσετε τη συμπεριφορά ενός φιλικού σας προσώπου και θα προκαλέσετε αμηχανία εν εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο βολιδοσκοπήστε καλύτερα τις προθέσεις του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα μπορείτε να πετύχετε πολλά αν δώσετε έμφαση στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο έχετε την ικανότητα να πείσετε τους συνομιλητές σας και θα κλείσετε μια σημαντική συμφωνία που θα αυξήσει τα κέρδη σας. Ιδιαίτερη προσοχή στις οικονομικές σας συναλλαγές καθώς ο ανάδρομος Ερμή δημιουργεί σύγχυση.

Πιθανή παρεξήγηση με ένα ηλικιωμένο άτομο θα την αποφύγετε αν δεν προτρέξετε σε βιαστικά συμπεράσματα. Πολλές φορές σκέφτεστε τα δικά σας και δεν ακούτε προσεχτικά όσα σας λένε οι άλλοι. Η μέρα κρύβει παγίδες όσον αφορά τις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέες ιδέες σας ενθαρρύνουν να αναλάβετε ρίσκα, αλλά θα πρέπει να έχετε μελετήσει καλά τις ενέργειές σας ώστε να μη βρεθείτε σε αδιέξοδο. Οι γεννημένοι το 1ο και 2ο δεκαήμερο έχετε την απαραίτητη ενέργεια και τόλμη για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, όμως ειδικά εσείς του 2ου δεκαημέρου, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στην επιλογή συνεργατών.

Επαφές με μακρινούς συνεργάτες ή συγγενικά σας πρόσωπα θα προκαλέσουν σύγχυση στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο με τον Ποσειδώνα να προκαλεί ασάφεια. Εμπορικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες δεν θα ευνοηθούν.

ΛΕΩΝ

Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να βάλετε τα θεμέλια σε ένα νέο εγχείρημα και να εξετάσετε διεξοδικά την κάθε λεπτομέρεια. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο μπορείτε να ζητήσετε αύξηση αποδοχών, να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να προβάλετε τις ηγετικές σας ικανότητες που θα εκτιμηθούν δεόντως.

Οικονομικοί λόγοι θα προκαλέσουν πηγή εντάσεων και πρέπει να επιστρατεύσετε την ψυχραιμία σας. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο είστε επιρρεπείς σε εξαπατήσεις και πρέπει να είστε πιο καχύποπτοι αν σας προτείνουν διευκολύνσεις σε οφειλές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ημέρα κατάλληλη για έρευνα κι αναζήτηση νέων κατευθύνσεων για όσους αναζητάτε μια θέση εργασίας με καλύτερες αποδοχές. Ενδεχομένως να βρείτε μια νέα απασχόληση σε ένα μακρινό προορισμό και σε σύντομο χρονικό διάστημα να αυξηθούν τα κέρδη σας. Αρπάξτε ευκαιρίες δίχως να σας φοβίζει το άγνωστο. 

Καινούριες φιλίες ικανοποιούν τις προσδοκίες σας και οι πιθανότητες να σας γοητεύσει ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή σας, είναι πολλές. Ξεκινήστε κάποιο χόμπι, ένα άθλημα όσοι δυσκολεύεστε να κοινωνικοποιηθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα θα είναι αρκετά βατή και εκτός ότι θα διευθετήσετε διάφορες εκκρεμότητες, θα έχετε χρόνο για να ασχοληθείτε με ένα νέο εγχείρημα που είναι στα σκαριά. Ιδανική στιγμή για να κλείσετε ή να ρυθμίσετε οφειλές και για επαφές με άτομα που θα στηρίξουν τις προσπάθειές σας. Αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας.

Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο έχετε έντονες τάσεις μοναχικότητας επειδή σας απασχολούν προσωπικές υποθέσεις, σήμερα όμως η συζήτηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο θα σας ξεμπλοκάρει και θα ανακτήσετε την αισιοδοξία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα σπουδών και ό, τι αφορά τη σταδιοδρομία σας θα σας απασχολήσουν σήμερα και είναι μια καλή στιγμή για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα δημιουργήσετε ερωτική σχέση με πρόσωπο από το χώρο των σπουδών, ενώ εσείς του 2ου θα ενώσετε τις δυνάμεις σας με άτομα που έχετε κοινό σκοπό.

Η ανάγκη σας για συντροφικότητα είναι έντονη με αποτέλεσμα να επενδύετε συναισθηματικά σε σύντομο χρονικό διάστημα και στην πορεία να απογοητεύεστε. Αφήστε το χρόνο να δείξει αν θα έχει ομαλή πορεία μια καινούρια σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον επαγγελματικό τομέα οι συνθήκες είναι ευοίωνες και θα εκτιμηθούν οι δεξιότητές ή οι υπηρεσίες σας. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο μη διστάσετε να προβάλετε τις ιδέες σας. Είναι σίγουρο ότι θα κερδίσετε τις εντυπώσεις σας και θα επιβραβευτείτε μέσω ενός μπόνους ή μιας προαγωγής.

Το 3ο δεκαήμερο έχετε κάποια παράπονα και έχετε απομακρυνθεί από ηλικιωμένα μέλη της οικογένειας. Ενδεχομένως να αφορούν σε κληρονομικά ζητήματα ή σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Ακατάλληλη στιγμή για επίλυση παρεξηγήσεων. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εξασκήστε τα ταλέντα σας σήμερα που η έμπνευσή σας είναι στα ύψη. Αγοράστε τα απαραίτητα υλικά κι αφοσιωθείτε στην τέχνη σας. Η μέρα δίνει ευκαιρίες για αύξηση εσόδων μέσω της προώθησης των έργων σας, μέσω επενδύσεων ή τυχερών παιχνιδιών. Αποφύγετε τις υπερβολές σε αγορές για τον εαυτό σας.

Βρείτε νέες διεξόδους εκτόνωσης και ψυχαγωγίας με το ταίρι σας ώστε να μην σας καταπίνει η ρουτίνα της καθημερινότητας. Είναι πολύ σημαντικό να περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί και να δίνετε έμφαση στη μεταξύ σας επικοινωνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα της οικιακής σας ζωής και ό, τι αφορά την καθημερινότητά σας θα σας απασχολήσουν από νωρίς το πρωί και η μέρα ενδείκνυται για διευθέτηση εκκρεμοτήτων. Μπορείτε να κάνετε αγορές για το σπίτι ή την επιχείρησή σας, να βάλετε σε τάξη το χώρο σας και να ομορφύνετε τη βεράντα σας.

Μπορεί να σας πείσουν να κάνετε κάποια αγορά που δεν θα σας δώσει ικανοποίηση και θα το μετανιώσετε. Μην αφήνετε να επηρεάζουν την κρίση σας οι άλλοι και να μένετε σταθεροί στις απόψεις και τα γούστα σας.

ΙΧΘΥΣ

Ημέρα κατάλληλη για να οργανώσετε τις μελλοντικές σας επαφές, ένα ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς ή μια εκδρομή που θα κάνετε μέσα στο Σ/Κ. Η διάθεσή σας για επικοινωνία είναι αυξημένη και είναι ιδανική ευκαιρία για να αναθερμάνετε σχέσεις με οικείους. Πάτε μια επίσκεψη ή μιλήστε μέσω τηλεφώνου.

Μια βραδινή έξοδος με φίλους ή/και με το ταίρι σας θα σας δώσει την ευκαιρία να αφήσετε στην άκρη τους προβληματισμούς της καθημερινότητας και θα συμβάλει στην ψυχική σας ανάταση. Ενδεχομένως να γνωρίσετε και κάποιο άτομο που θα σας γοητεύσει.

https://www.lifo.gr/tropos-zois/living/ta-zodia-tis-paraskeyis-21042023

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button