Lifestyle

Τα ζώδια της Τετάρτης (19.04.2023)

Τα ζώδια της Τετάρτης 19.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη

ΚΡΙΟΣ

Ο δυναμισμός των Κριών είναι στα ύψη και μπορείτε να πετύχετε πολλά σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, αλλά θα πρέπει να μην κάνετε υπερβολές. Μην πιέσετε καταστάσεις και ανθρώπους προκειμένου να γίνει το δικό σας, γιατί θα χάσετε.

Αντιμετωπίστε σήμερα ένα ζήτημα υγείας που σας απασχολεί και το αμελείτε. Προσέξτε τη διατροφή σας έπειτα από τις υπερβολές των γιορτών και φροντίστε να κάνετε το τσεκ απ του έτους. 

ΤΑΥΡΟΣ 

Σήμερα για τους Ταύρους είναι καλή μέρα να επικεντρωθείτε στο επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειάς σας και να προωθήσετε τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας. Επίσης, μπορείτε να δώσετε και να πάρετε γνώσεις με εξαιρετική ευκολία. 

Υπάρχουν σύννεφα στα ερωτικά σας και δεν είστε σε θέση να καταλάβετε πού έχετε φταίξει. Αν θέλετε να σώσετε τη σχέση σας αναλάβετε το μερίδιο που σας αναλογεί και μη ρίχνετε το φταίξιμο αποκλειστικά στο ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα οι Δίδυμοι πρέπει να να δώσετε έμφαση στη συλλογική προσπάθεια και να προσπαθήσετε να συνάψετε έξυπνες συμμαχίες. Επειδή έχετε μια τάση να μη βασίζεστε στους άλλους, τα αποτελέσματα δεν σας δικαιώνουν. Θα έχετε σημαντική αύξηση στην απόδοσή σας αν μοιράσετε αρμοδιότητες.

Έχετε παραμελήσει την κοινωνική σας ζωή επειδή έχετε αφοσιωθεί στην οικογένεια, είναι όμως πολύ σημαντικό να αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας και σε ό, τι σας χαροποιεί. Συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους θα σας ευχαριστήσουν. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανταγωνιστική σας διάθεση των Καρκίνων βρίσκεται στα ύψη και οι φιλοδοξίες αποτελούν προτεραιότητα. Όμως, πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην σας πιάσει έπαρση αν κάνετε κάποιες επαφές με πρόσωπα εξουσίας ή με εργοδότες. Θα κερδίσετε τις εντυπώσεις αν προωθήσετε τα επιτεύγματά σας.

Αν έχετε σχέση με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας θα αγχωθείτε επειδή δεν ξέρετε πώς θα σας αντιμετωπίσουν κοντινά σας πρόσωπα. Θωρακιστείτε με αποφασιστικότητα και θάρρος, εφόσον είστε σίγουροι για την επιλογή σας.

ΛΕΩΝ

Πολύ καλή μέρα για να ασχοληθείτε με τα μελλοντικά σας σχέδια και τις σπουδές σας, καθώς έχετε πάρει την απαραίτητη ενέργεια και είναι πιο ξεκάθαρη η σκέψη σας. Ενδεχομένως να σας προβληματίσουν οικονομικά θέματα, όμως θα πετύχετε τους στόχους σας αν κάνετε τον προγραμματισμό σας.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουν οι Λέοντες στις οικονομικές συναλλαγές καθώς οι πιθανότητες να χάσετε χρήματα είναι πολλές. Είστε επιρρεπείς σε εξαπατήσεις και πρέπει να τσεκάρετε πολλές φορές τις πληροφορίες που θα πάρετε

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικά ζητήματα που αφορούν σε ασφαλιστικά, οφειλές ή κληρονομιές θα απασχολήσουν σήμερα του Παρθένους και είναι μια καλή στιγμή για να τα τακτοποιήσετε. Επίσης, μπορείτε να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων ή να ζητήσετε μια χρηματοδότηση. Προσοχή σε αγορές που θα κάνετε για εσάς.

Μπορεί να νιώθετε παραμελημένοι από το άλλο σας μισό ή ότι δεν λαμβάνετε την τρυφερότητα που αναζητάτε και ψάχνετε αφορμές για να δημιουργείτε εντάσεις. Εκφράστε μέσω ενός ήρεμου διαλόγου όσα σας απασχολούν. 

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί σήμερα υπάρχει περίπτωση να βρεθείτε σε δίλλημα αν σας κάνουν μια πρόταση συνεργασίας και θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά προτού δεσμευτείτε. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά δίχως βιασύνη και ζητήστε τη συμβουλή ενός ατόμου που εμπιστεύεστε και που μπορεί να σας καθοδηγήσει σωστά. 

Τις προηγούμενες μέρες ξεφύγατε πολλές φορές και κάνατε παρασπονδίες με τη διατροφή σας οπότε φροντίστε τη φυσική σας κατάσταση. Υιοθετήστε νέες διατροφικές συνήθειες κι εντάξτε στην καθημερινότητά σας κάποια γυμναστική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα οι Σκορπιοί πρέπει να επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας καθώς η μέρα δίνει ευκαιρίες για επιτυχίες. Στείλτε βιογραφικά όσοι αναζητάτε νέα δουλειά, μιλήστε σε γνωστούς κι αξιοποιήστε τις επαφές σας. Εξαιρετική στιγμή για να δώσετε μία συνέντευξη και να συζητήσετε για την αύξηση του μισθού σας.

Φίλοι μπλέκονται στα προσωπικά σας και επειδή δείχνετε τυφλή εμπιστοσύνη, κινδυνεύει να καταστραφεί η σχέση σας. Μην περιμένετε τους άλλους να επιλύσουν τα όποια θέματά σας. Να τα συζητάτε με τ@ σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Η διορατικότητά σας είναι στα ύψη και έτσι οι Τοξότες μπορείτε να πετύχετε πολλά αν επενδύσετε ένα μέρος των χρημάτων σας, αρκεί όμως, να ξέρετε τι κάνετε και να μη βασιστείτε σε άλλους. Εξαιρετική μέρα και για τα ερωτικά σας. Ελεύθεροι ή δεσμευμένοι, φλερτάρετε και δώστε σημασία στις ανάγκες του συντρόφου σας.

Μην παρεξηγήσετε τις προθέσεις ηλικιωμένων αν σας κάνουν παράπονα και δείξτε κατανόηση. Ενδεχομένως να τους λείπετε και θα πρέπει να ακούσετε την ανάγκη τους για περισσότερη επαφή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλές οι συνομιλίες κι οι επαφές για διαπραγματεύσεις ακινήτων και καθώς η σημερινή μέρα ενδείκνυται, τα αποτελέσματα θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας. Πολύ καλή στιγμή για τους Αιγόκερους αν θέλουν να μετακομίσουν ή να κάνουν μια ανακαίνιση σε ένα ακίνητο που θα αξιοποιηθεί στο άμεσο μέλλον.

Μπορεί να παρεξηγηθείτε με κάποιον δικό σας άνθρωπο που ζει μακριά, επειδή θα σας καταβάλει συναισθηματική φόρτιση. Προτού βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα, σκεφτείτε το γεγονός ότι μπορεί να του συμβαίνει κάτι σημαντικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα οι Υδροχόοι πρέπει να ασχοληθείτε με δημόσιες σχέσεις και με ό,τι αφορά το επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειάς σας καθώς η μέρα είναι ιδανική. Προωθήστε τις ιδέες σας, στείλτε ενημερωτικά δελτία και δώστε έμφαση στη δια ζώσης επαφή με πιθανούς συνεργάτες. Εξαιρετική μέρα για υπογραφές συμβάσεων.

Κάποιοι θα προσπαθήσουν να εκμαιεύσουν πληροφορίες και πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί ποιους εμπιστεύεστε. Αγορές μέσω διαδικτύου και επενδύσεις χρήζουν προσοχής. 

ΙΧΘΥΣ

Η σημερινή μέρα δίνει ευκαιρίες στους Ιχθείς για αύξηση εσόδων, ενώ ευνοεί και τις διαπραγματεύσεις. Αν σκοπεύετε να κάνετε μια σημαντική αγορά, αποφύγετε τη βιασύνη καθώς είναι πολύ πιθανό να βρείτε αργότερα μια καλύτερη ευκαιρία. Προσέξτε τις σπατάλες.

Η αναποφασιστικότητά σας θολώνει τη σκέψη σας και δεν είστε σε θέση να καθορίσετε το μέλλον της σχέση σας. Αποστασιοποιηθείτε για κάποιο διάστημα και θα έρθουν από μόνες οι απαντήσεις που ψάχνετε.

 

https://www.lifo.gr/tropos-zois/living/ta-zodia-tis-tetartis-19042023

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button