Lifestyle

Τα ζώδια της Τρίτης (09.05.2023)

Τα ζώδια της Τρίτης 09.05.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή σύνοδος  Ήλιου – Ουρανού πυροδοτεί την ανάγκη για καινοτομία και έμπνευση για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά, την υγεία και τα ταλέντα σας. Ενδεχομένως να νιώσετε μια έντονη ανάγκη να αποφορτιστείτε από τα υπερβολικά υπάρχοντα και να πετάξετε ή να χαρίσετε ό, τι δεν σας είναι χρήσιμο.

Θέματα ακίνητης περιουσίας σας προκαλούν ιδιαίτερο άγχος και μπορεί να κοντραριστείτε έντονα με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού σας. Προσπαθήστε να πάρετε μια μικρή παράταση επιστρατεύοντας τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω κυβερνά τον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης, ενισχύοντας περαιτέρω την επιθυμία να σπάσετε τη ρουτίνα. Το τρίγωνο με τον Ερμή αυξάνει τις μαθησιακές σας δεξιότητες και θα έχετε αίσια αποτελέσματα σε σπουδές. Νομικές υποθέσεις και διαδικαστικά ζητήματα θα ευνοηθούν.

Η επικοινωνία με οικείους (αδέλφια, φίλους, κλπ) που ζουν μακριά θα σας προκαλέσει προβληματισμό καθώς η συμπεριφορά δεν θα είναι η αναμενόμενη. Αποφύγετε τις επαφές μέσω γραπτών μηνυμάτων που μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ετήσια σύνοδος Ήλιου – Ουρανού ρίχνει φως σε ό, τι σας εμπνέει και σας ενθουσιάζει. Γεγονότα ή συνειδητοποιήσεις μπορεί να ανοίξουν τις πόρτες σε μια διαδικασία θεραπείας ή μια νέα αρχή, ή μπορεί να συμβούν συμπτώσεις που ια αλλάξουν την εστίασή σας. Η ανάγκη σας για αλλαγή, μπορεί να προκαλέσει εσωτερική ανησυχία. 

Μια μυστική ερωτική σχέση δίνει νόημα στην καθημερινότητά σας και είστε μες στον ενθουσιασμό. Ωστόσο, αργά ή γρήγορα θα πρέπει να τη γνωστοποιήσετε στο περιβάλλον σας και είναι κάτι που σας προκαλεί άγχος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έμπνευσή σας είναι στα ύψη με την ετήσια σύνοδο Ήλιου – Ουρανού και νέες ιδέες σας ενθαρρύνουν να αναλάβετε ρίσκα. Η μέρα ενδείκνυται για νέες φιλίες, συλλογική προσπάθεια, εθελοντικές δράσεις και έρευνα. Αγορές ηλεκτρονικού εξοπλισμού και μέσων τεχνολογίας θα ευνοηθούν.

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις χρήζουν προσοχής. Το γεγονός ότι περνούν κάποια κρίση οφείλεται στη δική σας αποστασιοποίηση και την αδιαφορία προς τους άλλους. Αλλάξτε τακτική προτού δημιουργηθούν προστριβές και καταστάσεις μη αναστρέψιμες.

ΛΕΩΝ

Ανανέωση σε θέματα που σχετίζονται με την καριέρα ή τη φήμη σας φέρνει η ετήσια σύνοδος Ήλιου – Ουρανού. Ενδεχομένως να επιθυμείτε ένα νέο ξεκίνημα ή περισσότερη ελευθερία, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά, ή μπορεί να υπάρχουν κάποια κίνητρα για τα επιτεύγματά σας, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε πιο τολμηρές επιλογές. 

Ημέρα κατάλληλη για να ρίξετε τους ρυθμούς σας και να δώσετε έμφαση στη φυσική και ψυχική σας ευεξία. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας και το συνεχές άγχος σας έχουν καταβάλει και πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος και ο Ουρανός σε σύνοδο στον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης αναδεικνύουν νέα, ασυνήθιστα και διαφορετικά ενδιαφέροντα. Η κοσμοθεωρία σας αλλάζει και τα γεγονότα που συμβαίνουν τώρα μπορούν να αποτελέσουν καταλύτες για την εξερεύνηση νέων ιδεών που θα αποτελέσουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον δημιουργικό σας τομέα, ενισχύοντας περαιτέρω την επιθυμία σας να απολαύσετε και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Μια κούρα ομορφιάς θα σας αναζωογονήσει και θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας.

ΖΥΓΟΣ

Με τη σύνοδο Ήλιου – Ουρανού είναι εξαιρετική στιγμή για να ανατρέψετε τις προσδοκίες σας και να σπάσετε κάποιες από τις συνηθισμένες σας ρουτίνες, ώστε να μπορέσετε να αναπτυχθείτε και να ευδοκιμήσετε. Ενδεχομένως να κάνετε πιο τολμηρές επιλογές που θα αφορούν μια νέα πηγή εσόδων.

Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην προσωπική σας ζωή και στη φροντίδα των αγαπημένων σας προσώπων. Η συνεχής ενασχόληση με τις φιλοδοξίες σας, δημιουργεί κενά στις σχέσεις με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επιθυμία σας για σύνδεση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας είναι έντονη με τη σύνοδο Ήλιου – Ουρανού. Κάποιος μπορεί να φέρει εκπλήξεις στη ζωή σας ή μπορεί να έρθετε σε ξαφνική επαφή με τις ανάγκες της σχέσης σας ωστόσο, δεν είναι εύκολο να αποδεχτείτε κανόνες και περιορισμούς. Η αναξιοπιστία κάποιου θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τη σχέση σας.

Η συζήτηση με ένα οικείο σας πρόσωπο δεν θα σας βγάλει πουθενά, ειδικά αν υπάρχουν θέματα που είναι κρυμμένα κάτω από το χαλί. Ακατάλληλη στιγμή για επίλυση σημαντικών ζητημάτων. Αδίκως θα σπαταλήσετε φαιά ουσία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ετήσια σύνοδος Ήλιου – Ουρανού στον τομέα της εργασίας και της υγείας φέρνει νέα ενέργεια για δουλειά, καθημερινές ρουτίνες και προσπάθειες ευεξίας. Οι αλλαγές στα σχέδια σήμερα μπορούν να σας οδηγήσουν στο δρόμο προς την ανακάλυψη νέων μεθόδων για τη βελτίωση των βασικών συστημάτων στη ζωή σας. 

Η παραμονή της Σελήνης στον τομέα των πόρων σας δείχνει μια ισχυρότερη ανάγκη να αισθάνεστε πιο ασφαλείς και σταθεροί και θα αναζητήσετε μια νέα πηγή εσόδων. Ωστόσο, επενδύσεις και ακριβές αγορές καλύτερα να αποφευχθούν καθώς έχετε πολλά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ετήσια σύνοδος Ήλιου – Ουρανού στον δημιουργικό σας τομέα, φέρνει ένα αίσθημα αναζωογόνησης και ζωηρής ενέργειας. Αυτή η διέλευση σας ξυπνά την ανάγκη να αλλάξετε, να αναπτυχθείτε και να βελτιωθείτε. Τα σχέδια μπορεί να αλλάξουν την τελευταία στιγμή, επιτρέποντας περισσότερες ελεύθερες και εμπνευσμένες εμπειρίες. 

Η Σελήνη στο ζώδιό σας φέρνει στην επιφάνεια τις προσωπικές σας ανάγκες, επομένως είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας και να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Γενικά, βάλτε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα μπορεί να νιώσετε ότι η οικιακή σας ζωή χρειάζεται μια ολοκαίνουργια προσέγγιση καθώς πραγματοποιείται η ετήσια σύνοδος Ήλιου – Ουρανού. Η επιστροφή σε παλιές προσεγγίσεις σε σχέσεις ή συνήθειες θα σας απογοητεύσουν, γι’ αυτό προσπαθήστε να ξεφύγετε από το καλούπι που έχουν δημιουργήσει άλλοι για εσάς.

Συμβουλές θα σας έρθουν από όλες τις κατευθύνσεις σήμερα αλλά θα πρέπει να τις αγνοήσετε. Γνωρίζετε πολύ καλά τι πρέπει να κάνετε, γι’ αυτό κλείστε τα αυτιά σας στον κόσμο γενικότερα και ακολουθήστε τα ένστικτά σας όπου κι αν σας οδηγήσουν.

ΙΧΘΥΣ

Ημέρα κατάλληλη για επικοινωνίες, φιλία και ομαδικές δράσεις. Νέα ενδιαφέροντα ή κανάλια επικοινωνίας αλλάζουν την οπτική σας, ενώ οι  ιδέες, οι συμβουλές ή η καθοδήγησή σας, σας κάνουν να ξεχωρίζετε. Με την ετήσια σύνοδο Ήλιου – Ουρανού κάτι μπορεί να σας εμπνεύσει και να αποκτήσετε ένα νέο τρόπο σκέψης.

Τα ταξίδια και οι κοινωνικές δραστηριότητες θα σας δώσουν τεράστια ευχαρίστηση με το να βγείτε στον κόσμο και να κάνετε καινούριες γνωριμίες. Κάποια από αυτές θα μπορούσε να καταλήξει σε μια πολύ δυνατή φιλία ή σε μια ερωτική σχέση.

https://www.lifo.gr/tropos-zois/living/ta-zodia-tis-tritis-09052023

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button