Πολιτική

Λιάνα Κανέλλη για υπόθεση Γεωργούλη: Θεοποιούμε τον θύτη, κάναμε κουρελού την καταγγέλλουσα

Ξέσπασμα από τη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, όσον αφορά στο πώς αντιμετωπίζεται η καταγγέλλουσα του Αλέξη Γεωργούλη, Ελένη Χρονοπούλου.

Η Λιάνα Κανέλλη εμφανίστηκε εξαγριωμένη με τον χειρισμό της υπόθεσης και ζήτησε σεβασμό προς την καταγγέλλουσα.

«Θεοποιούμε τον θύτη γιατί τον έχουμε κάνει αφορμή να ξανανοίξουν όλες οι δικαστικές υποθέσεις βιασμών (…). Κάνουμε τέτοια διαφήμιση στους βιαστές αυτή τη στιγμή. Τους έχουμε κάνει ήρωες της επικαιρότητας» επεσήμανε, μιλώντας σε εκπομπή του ΑΝΤ1.

Υπογράμμισε, όμως, πως «δεν σέβεται κανένας» την καταγγέλλουσα, που έχει γίνει «κομματάκια, κουρελού». 

«Δεν σέβεται κανένας και δεν λυπάται κανένας αυτή τη γυναίκα, την όποια γυναίκα. Σήμερα είναι αυτή, αύριο μπορεί να είναι άλλη. Εύχομαι να μην υπάρξει άλλη, να είναι η τελευταία. Αποκλείεται, είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει. (…) Αυτή τη στιγμή, την έχουμε κάνει κομματάκια, κουρελού. Τη βάζουμε δίπλα από τον Λιγνάδη, δίπλα από τον φούφουτο, δίπλα από τον ένα, δίπλα από τον άλλο» κατήγγειλε η Λιάνα Κανέλλη. 

Κάλεσε τους πάντες να σοβαρευτούν απέναντι στις γυναίκες. 

«Σας ικετεύω, σας παρακαλώ πάρα πάρα πολύ. Ο βιασμός είναι η χειρότερη μορφή βίας. Οι γυναίκες εξακολουθούν σήμερα, ακόμα και στον πολιτικό λόγο, να αντιμετωπίζονται ως ασθενής τάξη. Σας παρακαλώ πολύ, σοβαρευτείτε απέναντι στις γυναίκες και σεβαστείτε τις. Είναι καταγγέλλουσα και είναι υπόλογος και ζητήθηκε η άρση της ασυλίας του» είπε. 

Καταλήγοντας παρατήρησε πως σε αυτή την υπόθεση, εκείνη που δεν κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε ήταν η καταγγέλλουσα, που είδε τα προσωπικά της στοιχεία να διαρρέουν στον Τύπο, παρότι ήθελε να κρατήσει μυστική την ταυτότητά της.

«Αυτή που δεν κατάφερε να κάνει αυτό που ήθελε είναι η γυναίκα. Που ήθελε να το κρατήσει για να το πάει δικαστικά, όπως θέλει, και την πήραμε όλοι μαζί και την κάναμε πατσαβούρα».

https://www.lifo.gr/now/politics/liana-kanelli-gia-ypothesi-georgoyli-theopoioyme-ton-thyti-kaname-koyreloy-tin

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button