Αθλητικά

Ηράκλειο: Με Διαμαντίδη και Τσαρτσαρή η τελετή λήξης του τουρνουά μίνι μπάσκετ

Δύο σπουδαίες προσωπικότητες του ελληνικού μπάσκετ, τίμησαν με την παρουσία τους, το μεσημέρι της Κυριακής, την τελετή λήξης του τουρνουά μίνι μπάσκετ του Δήμου Ηρακλείου.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Κώστας Τσαρτσαρής βρέθηκαν στα «Δύο Αοράκια» για να συμμετάσχουν στις απονομές αναμνηστικών προς τα παιδιά.

Μιλώντας στο Creta24, ο κ. Τσαρτσαρής έκανε λόγο για ένα «εξαιρετικό τουρνουά». «Οπουδήποτε βρίσκομαι βλέπω παιδιά και χαρούμενα πρόσωπα, είναι θετικό γιατί όταν μιλάμε για μπάσκετ πρέπει να ξεκινάμε από τη βάση. Την χαρά και την ψυχαγωγία των παιδιών».

Πρόσθεσε δε, πως το τουρνουά δίνει τη δυνατότητα σε πολλά παιδιά να συναναστραφούν και να κοινωνικοποιηθούν καθώς στους αγώνες δεν υπάρχει σκορ, παρά μόνο το παιχνίδι!

Από την πλευρά του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Βαρδαβάς ανέφερε πως τα «Δύο Αοράκια» πλημμύρισαν από την ζωντάνια των παιδιών.

«Είναι τιμή μας που ήρθαν ο Κώστας Τσαρτσαρής και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, δύο εμβληματικές φυσιογνωμίες, μιας ολόκληρης γενιάς του μπάσκετ. Είναι εδώ και απολαμβάνουν τη χαρά του αθλήματος, με τα παιδιά. Η συνεργασία με την Ομοσπονδία και την ΕΚΑΣΚ συνεχίζει να είναι δυνατή» τόνισε ο κ. Βαρδαβάς, προσθέτοντας πως το επόμενο διάστημα, θα πραγματοποιηθούν νέες μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις!

 

πηγή: creta24

irakleio-diamantidi-tsartsari-teleti-lixis-toyrnoya-mini-mpasket/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button