Αθλητικά

Βήμα βήμα οι λεπτομέρειες για την αγορά εισιτηρίων του ΟΦΗ-Βόλος

Υπό το νέο νομικό καθεστώς, τέθηκαν στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια του αγώνα ΟΦΗ-Βόλος. Η ΠΑΕ ΟΦΗ με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να ξέρουν οι φίλαθλοι, αλλά και το πως θα προμηθεύονται πλέον τα εισιτήριά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “H ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με τον Βόλο ΝΠΣ (Σάββατο 20/04, 18:30) για την  αγωνιστική των playouts του πρωταθλήματος Stoiximan Super League, στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Από τις 9 Απριλίου 2024 τέθηκε σε εφαρμογή ο νέος τρόπος εισόδου των φιλάθλων στα γήπεδα και στάδια όλης της χώρας.

  • gov.gr Wallet

Η διαδικασία αγοράς απλού εισιτηρίου και εισιτηρίου διαρκείας παραμένει η ίδια, ωστόσο, το εισιτήριο θα πρέπει να αποθηκεύεται ψηφιακά στο gov.gr Wallet και ο κάτοχος να το επιδεικνύει κατά την είσοδό του στην αθλητική εγκατάσταση μέσω της συσκευής του κινητού του τηλεφώνου.

ΒΗΜΑΤΑ:

  1. Αγοράστε το εισιτήριό σας ηλεκτρονικά (www.oficretefc.com στην ενότητα  ή την σελίδα της Ticketmaster ή τηλεφωνικά (από το τηλεφωνικό κέντρο της Ticketmaster στο 211 1981535).
  2. Κατεβάστε δωρεάν στο κινητό σας την εφαρμογή gov.gr Wallet (για τους κατόχους Apple στο Apple Store και για τους κατόχους Android στο Google Play)
  3. Στην εφαρμογή gov.gr Wallet, στην κατηγορία «ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ», εισάγετε τον κωδικό που αναγράφεται στο εισιτήριο ή σκανάρετε το QR Code που βρίσκεται στο επιβεβαιωτικό αγοράς (e-mail).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Oδηγίες για τον νέο τρόπο εισόδου στα γήπεδα με το εισιτήριο στο Gov.gr Wallet

ΈΚΠΤΩΣΗ -15% στο COSMOS X OFI Crete FC Store

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, θέλοντας να επιβραβεύσει τους φιλάθλους της, οι οποίοι θα ακολουθήσουν τη διαδικασία του gov.gr Wallet, προσθέτοντας το εισιτήριό τους, προσφέρει έκπτωση -15% στις επίσημες εμφανίσεις της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

*Η έκπτωση θα ισχύει μόνο για αγορές που θα γίνουν με φυσική παρουσία στο COSMOS X OFI Crete FC Store (οδός Καντάνου, δίπλα στη Θύρα 9) όπου θα πρέπει να γίνεται επίδειξη του εισιτηρίου τους (απλού ή διαρκείας) αποθηκευμένου στην εφαρμογή gov.gr Wallet. Η έκπτωση ισχύει από σήμερα, Τρίτη (16/4) μέχρι και τις 13 Μαΐου 2024 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και αφορά εισιτήρια αγορασμένα ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά (από το τηλεφωνικό κέντρο της Ticketmaster στο 211 1981535).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, οι φίλαθλοι που επιθυμούν να εισέλθουν στην αθλητική εγκατάσταση του «Θ. Βαρδινογιάννης», είναι απαραίτητο, εκτός από το εισιτήριό τους (απλό ή διαρκείας), να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης) προκειμένου να επιδειχθεί σε περίπτωση ελέγχου από τις αρμόδιες αρχές.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, όποιος εισέλθει στην αθλητική εγκατάσταση χωρίς εισιτήριο (απλό ή διαρκείας), θα τιμωρείται με πρόστιμο πεντακοσίων (500) ευρώ.

Οι φίλαθλοι που εισέρχονται στην αθλητική εγκατάσταση με εισιτήριο (απλό ή διαρκείας) άλλου καθώς και ο κάτοχος αυτού, θα τιμωρούνται με πρόστιμο δεκαπλάσιο της αξίας του εκάστοτε εισιτηρίου και αποκλεισμό έως έξι μηνών από τα γήπεδα.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Οι τιμές των απλών εισιτηρίων του αγώνα με τον Βόλο ΝΠΣ (Σάββατο 20/4, 18:30):  

  • Θύρες 1, 4, 5: 10 ευρώ (παιδικό*, μόνο από φυσικό σημείο πώλησης: 5 ευρώ)
  • Θύρες 2, 3, 8: 25 ευρώ (παιδικό*, μόνο από φυσικό σημείο πώλησης: 12 ευρώ)
  • Θύρες 7Α, 7Β, 9 VIP “Ευγένιος Γκέραρντ” : 35 ευρώ (παιδικό*, μόνο από φυσικό σημείο πώλησης: 17 ευρώ)
  • Θύρα 9 VVIP “Ευγένιος Γκέραρντ”: 50 ευρώ

*Το παιδικό εισιτήριο αφορά παιδιά, γεννημένα από το 2011 και μετά. Παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή κάτοχοι ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ εισιτηρίων διαρκείας με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Τα απλά εισιτήρια θα διατίθενται με τους εξής τρόπους:

  • Ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας, στην ενότητα «ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ» και από την ιστοσελίδα της Ticketmaster.
  • Τηλεφωνικά, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Ticketmaster στο 211 1981535 (Τρίτη – Παρασκευή 10:00-21:00 & Σάββατο 10:00 – 18:30)
  • Από το COSMOS X OFI Crete FC Store, στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» (επί της οδού Καντάνου, δίπλα στην είσοδο της Θύρας 9). Ωράριο: Τρίτη 12:00 – 14:30 & 18:00 – 21:00, Τετάρτη 10:00 – 15:00, Πέμπτη, Παρασκευή 10:00 – 14:30 & 18:00 – 21:00).

Την ημέρα του αγώνα (Σάββατο 20/04) απλά εισιτήρια θα εκδίδονται τόσο ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά όσο και από το εκδοτήριο επί της οδού Καντάνου (στο parking που βρίσκεται απέναντι από την είσοδο του COSMOS X OFI Crete FC Store), το οποίο θα λειτουργεί από τις 10:00 ως τις 18:00, μισή ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης. 

1+1 εισιτήριο με την προσφορά Deals for you

Αποκτήστε 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός (1) με την προσφορά Deals for you της COSMOTE. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων στις Θύρες 1, 4 & 8 και ΜΟΝΟ για εισιτήρια που θα εκδοθούν μέσα από το www.oficretefc.com ή την επίσημη ιστοσελίδα της COSMOTE. 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προϋπόθεση για την αγορά απλού εισιτηρίου είναι η απόκτηση της “Κάρτας Φίλου ΟΦΗ”, (Κόστος: 15 ευρώ – ΟΛΑ τα έσοδα θα διατεθούν στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ για τις ανάγκες των τμημάτων του), την πληρώνετε ΜΟΝΟ μία φορά και ισχύει για ΟΛΗ τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν 2023-24. 

Πατήστε ΕΔΩ και αποκτήστε την “ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ”. 

Όλες τις λεπτομέρειες για την ψηφιακή αποθήκευση και χρήση του εισιτηρίου σας μέσω του gov.gr Wallet, αλλά και απαντήσεις σε απορίες και ερωτήσεις για τη διαδικασία μπορείτε να τις βρείτε ΕΔΩ: Oδηγίες για τον νέο τρόπο εισόδου στα γήπεδα με το εισιτήριο στο Gov.gr Wallet

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθήσει τους φιλάθλους της για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Πληροφορίες στο e-mail tickets@oficretefc.com και στο τηλέφωνο 2810 254674, καθημερινά από τις 10:00 ως τις 17:00.”.

https://creta24.gr/vima-vima-oi-leptomereies-gia-tin-agora-eisitirion-tou-ofi-volos/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button