Αθλητικά

Διέσυρε τη Ρεάλ με 4-0 και διεκδικεί το πρώτο Champions League η Σίτι

Μάντσεστερ Σίτι- Ίντερ είναι το ζευγάρι που θα διεκδικήσει στην Κωνσταντινούπολη στις 10 Ιουνίου, το πολυπόθητο βαρύτιμο τρόπαιο του Champions League καθώς η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, θριάμβευσε στο Ετιχάντ. Μετά το 1-1 στη Μαδρίτη, κέρδισε με 4-0 την 14 φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης και προκρίθηκε για δεύτερη φορά στον τελικό της διοργάνωσης.

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε ότι και στο πρώτο παιχνίδι στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου στην αρχή του αγώνα… Kυριάρχησε. Υπήρξε μια μεγάλη διαφορά όμως αυτή την φορά. Σκόραρε.

Μετά τις δύο καταπληκτικές επεμβάσεις του Κουρτουά σε κεφαλιές του Χάαλαντ (13′ και 21′) ο Μπερνάρντο Σίλβα σκόραρε (23′) μετά από καταπληκτική κάθετη πασα στο Ντε Μπρόινε.

Κάπου εκεί η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να δει αν παίζει ο Έντερσον. Βγήκε τρεις φορές στην επίθεση σε όλο το πρώτο ημίχρονο (…το λέει η στατιστική όχι εμείς) και λίγο έλειψε να φτιάξει δύο τετ-α-τετ αλλά τελευταία στιγμη πρόλαβαν Γουόκερ και Έντερσον ενώ ο Κρόος λίγο έλειψε να γκρεμίσει το δοκάρι (33′) με τρομερό σουτ.

Πάνω που πίστευες ότι η Ρεάλ συνήλθε να και το δεύτερο γκολ πάλι από τον Μπερνάρντο Σίλβα (37′) και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου το 2-0 δεν δείχνει την πολιορκία που ακολούθησε.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε στο γήπεδο αποφάσισμένη να πιέσει, να παίξει πιο ψηλά και να ρισκάρει. Σίγουρα το ματς ήταν πιο ισορροπημένο αλλά δεν χάθηκε ποτέ ο έλεγχος για την Σίτι.

Καλύτερη στιγμή των μαδριλένων ένα φάουλ του Άλαμπα που έδιωξε εντυπωσιακά κόρνερ ο Έντερσον (51′) και μετά άρχισαν οι αλλαγές.

Ο Χάαλαντ είχε τρίτη μεγάλη ευκαιρία αλλά νικήθηκε ξανά από τον Κουρτούα σε τετ-α-τετ με την μπάλα με την απόκρουση του Βέλγου η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι (73′).

Το τρίτο γκολ ήρθε τελικά από στημένη μπάλα. Εκτέλεση φάουλ και μετά από κεφαλιά του Ακάντζι η μπάλα άλλαξε πορεία πάνω στον Μιλιτάο και κατέληξε στα δίχτυα (76′) ενώ τις καθυστερήσεις, με την πρώτη επαφή του με την μπάλα, ο Χούλιαν Άλβαρες υπέγραψε το τελικό 4-0 (90+1).

Η Μάντσεστερ Σίτι εν ολίγοις φρόντισε να επιβεβαιώσει τις στοιχηματικές αποδόσεις που προσέφερε η Bwin πριν την αναμέτρηση, επιβεβαιώνοντας τον άσο που προσφέρθηκε σε αποδόσεις γύρω στο 1.50, καθώς και τις αποδόσεις πρόκρισης, οι οποίες κινήθηκαν σε ακόμη χαμηλότερα επίπεδα. Πλέον, η… αρμάδα του Πεπ είναι το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο, με την Bwin να προσφέρει την κατάκτηση του Champions League από τη Σίτι σε απόδοση 1.17.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

Διέσυρε τη Ρεάλ με 4-0 και διεκδικεί το πρώτο Champions League η Σίτι

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button