Αθλητικά

Πριμ 266.500$ σε κάθε παίκτη της Αλ Χιλάλ, από πρίγκιπα- Για την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων

Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Αλουαλίντ μπιν Ταλάλ θα δώσει πριμ 266.500 δολαρίων σε κάθε παίκτη της Αλ Χιλάλ, προκειμένου να τους επιβραβεύσει για τη νίκη τους επί της Φλαμένγκο την Τρίτη (3-2), χάρη στην οποία η ομάδα προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων. 

Ο δισεκατομμυριούχος πρίγκιπας είναι ένθερμος υποστηρικτής της Αλ Χιλάλ και ανακοίνωσε στα social media ότι θα δώσει πριμ ίδιου ύψους στους ποδοσφαιριστές, αν καταφέρουν να κερδίσουν και στον τελικό της Κυριακής. 

Τα καλά νέα δεν σταματούν εκεί για τους παίκτες της Αλ Χιλάλ. Σύμφωνα με το αθλητικό κανάλι SSC της Σαουδικής Αραβίας, κάθε ποδοσφαιριστής θα λάβει 500.000 ριάλ (περίπου 133.000 δολάρια) ως πριμ από το υπουργείο Αθλητισμού της χώρας, για τη νίκη επί της Φλαμένγκο. 

Στον τελικό, η Αλ Χιλάλ θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ομάδα της Σαουδικής Αραβίας προκρίνεται στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. 

«Αυτή η νίκη είναι μια ακόμη απτή επιβεβαίωση των σημαντικών διακρίσεων του σαουδαραβικού αθλητισμού το τελευταίο διάστημα», δήλωσε ο υπουργός Αθλητισμού, πρίγκιπας Αμπντουλαζίζ αλ- Φαϊσάλ. 

Με πληροφορίες από CNN

πηγή: lifo

now/sport/prim-266500-se-kathe-paikti-tis-al-hilal-apo-prigkipa-gia-tin-prokrisi-ston-teliko-toy

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button