Αθλητικά

Πόλο: Με την πλάτη στο τοίχο ο ΝΟΧ – Hττα στα πέναλτι στην Πάτρα

Με την πλάτη στο τοίχο βρίσκεται πλέον ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ο οποίος σήμερα στο πρώτο παιχνίδι στη σειρά με τον ΝΟ Πατρών για τα play-outs της Α1 πόλο των ανδρών γνώρισε την ήττα στα πέναλτι.

Η ομάδα του Βαγγέλη Βλαζάκη ηττήθηκε 5-4 στην ρωσική ρουλέτα και έτσι πλέον η υπόθεση παραμονή δυσκολεύει αρκετά καθώς πλέον ο Ομιλος καλείται να κερδίσει και τα δυο επόμενα παιχνίδια για να σώσει τη κατηγορία.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε ισόπαλο με σκορ 10-10 με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα πέναλτι. Εκεί μοιραίος για τον ΝΟΧ ήταν ο Γιώργος Μητράκης ο οποίος ήταν αυτός που αστόχησε για τη χανιώτικη ομάδα.

Η ομάδα του Βαγγέλη Βλαζάκη κατέθεσε ψυχή, καταφέρνοντας με δύο γκολ του Μανώλη Τσιστράκη να ισοφαρίσει το σκορ σε 10-10, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί όλοι οι παίκτες αποδείχτηκαν εύστοχοι (5-4), πλην του Γιώργου Μητράκη, ο οποίος ήταν ο μοναδικός που είχε την ατυχία να μη στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με συνέπεια ο ΝΟ Πατρών να κατακτήσει τη νίκη, κάνοντας έτσι το 1-0 στη σειρά.

Οι τέσσερις, δε, παίκτες που ευστόχησαν για λογαριασμό του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES ήταν οι Τσιστράκης, Μπατάκης, Γκουσάροβ και Χαριτάκης.

Η σειρά πλέον μεταφέρεται στα Χανιά, με το δεύτερο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Πέμπτη 25 Απριλίου (στις 14:30) όπου ο ΝΟΧ χρειάζεται πάση θυσία νίκη για να μείνει ζωντανός και να ταξιδέψει άλλη μια φορά στην πόλη της Πελοποννήσου για να πετύχει το στόχο της παραμονής…

Διαιτητές: Σταυρίδης – Κατσώνης

Οκτάλεπτα: 1-0, 2-3, 3-3, 4-4

Πέναλτι: 5-4

ΝΟ Πατρών (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης, Αγγελόπουλος 1, Κανελλόπουλος 1, Λαμπάτος, Παπαχριστόπουλος, Παπαδόγκωνας 3, Πασσάς 2, Ανδρικόπουλος, Γεωργαράς 3, Βικάτος 1, Γαβαλάς 1, Βυθούλκας, Γουίλσον 2, Μπετχαβάς 1

ΝΟΧ ANEK LINES (Βαγγέλης Βλαζάκης): Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης 2, Αράκι, Παζαΐτης 1, Παππάς, Μπατάκης 2, Αποστολάκης 1, Χαριτάκης 1, Μητράκης, Γκουράσοβ 3, Τσιστράκης 4, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Ζουζούνης, Τζανακάκης.

Play out, 2οι αγώνες:

Τετάρτη 24/4:

15:00 Κολ. Ποσειδώνιο: ΟΦΘ – ΑΕΚ.

Πέμπτη 25/4:

14:00 Κολ. Χανίων: ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ.

Play out, 3οι αγώνες (αν χρειαστεί):

Σάββατο 27/4:

14:30 Κολ. “Αντ. Πεπανός” Πάτρας: ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ.

18:30 Κολ. Αλίμου: ΑΕΚ – ΟΦΘ.

Οι ομάδες που θα φτάσουν στις 2 νίκες παραμένουν στη μεγάλη κατηγορία, ενώ οι ηττημένοι υποβιβάζονται στην Α2 Ανδρών.

sportcaster.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

Πόλο: Με την πλάτη στο τοίχο ο ΝΟΧ – Hττα στα πέναλτι στην Πάτρα

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button