Αθλητικά

Πόλο: Πέρασε από τα Χανιά η Γλυφάδα

Η ομάδα του Αργύρη Θεοδωροπούλου επικράτησε με 16-10 στο κολυμβητήριο Χανίων, ανεβαίνοντας έτσι στους 37 βαθμούς, αντίθετα με το συγκρότημα του Γιώργου Κατσουλάκη, το οποίο παρέμεινε στους 15.

Οι παίκτριες της Γλυφάδας έδειξαν πιο αποτελεσματικές στην επίθεση και παρότι ο Ναυτικός Ομιλος βρέθηκε κοντά στο σκορ, δεν μπόρεσε ουσιαστικά να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα.

Η Φουντώτου με 6 τέρματα ήταν η πρώτη σκόρερ για την ομάδα της Γλυφάδας ενώ η Νίκη Τσιουγκρή πέτυχε 4 γκολ για τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES, ο οποίος έχει ένα ακόμα παιχνίδι να δώσει στην κανονική περίοδο και στη συνέχεια θα παίξει στα play out για την παραμονή στην κατηγορία.

Διαιτητές: Καζούλης – Σαραβελάκη

Οκτάλεπτα: 2-4, 2-4, 3-3, 3-5

ΝΟΧ ANEK LINES (Γιώργος Κατσουλάκης): Πασβάντη, Τρουλάκη, Ινάμπα, Φουράκη 2, Παπασηφάκη, Τσιουγκρή 4, Καραδάκη, Καβακούτσι 2, Χαβρέ, Κουνδουράκη Αικ. 1, Λιοδάκη, Πενταράκη, Κυριακοπούλου, Γλυνιαδάκη 1, Βούλγαρη.

ΑΝΟ Γλυφάδας (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Καρύτσα, Νίνου 1, Μουστακαρία 3, Λούδη 1, Γρηγοροπούλου 3, Ρουμελιώτη, Κανελλοπούλου, Σαλταμανίκα, Ο’Ράιλι 2, Φουντωτού 6, Πιοβάν, Κουρέτα, Τσιάρα.

sportcaster.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

Πόλο: Πέρασε από τα Χανιά η Γλυφάδα

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button