Αθλητικά

“Τελικός δίχως αύριο” (Video)

Επιστρέφουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τα Χανιά μετά το ρεπό που είχαν την περασμένη αγωνιστική, υποδεχόμενα την Κυριακή στις 17:00 τον Ιωνικό για την 6η αγωνιστική των Play Offs της Super League 2. Μιλώντας για τον αγώνα ο Νίκος Μαναρώλης και ο Μανόλης Καλογεράκης, τονίζουν πως είναι ένα αγώνας που η νίκη είναι μονόδρομος.

Ως έναν αγώνα δίχως αύριο και όχι άδικα, αντιμετωπίζουν τα Χανιά το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιωνικό, με το οποίο επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση μετά το ρεπό της περασμένης αγωνιστικής.

Μιλώντας για τον αγώνα ο βοηθός προπονητής της ομάδας Νίκος Μαναρώλης, τονίζει πως είναι ένας αγώνας που αν δεν έρθει η νίκη, θα δυσκολέψει αρκετά ο στόχος της ανόδου: “Όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι τελικοί, αυτό τώρα όμως έχει τον χαρακτήρα ΤΟΥ τελικού, καθώς αν δεν έρθει σε αυτόν τον αγώνα το επιθυμητό αποτέλεσμα, αρχίζει και γίνεται μετά απίστευτα δύσκολος ο στόχος της ανόδου.

Είναι απέναντι σε μια ομάδα με βαριά φανέλα, πολύ δυνατή, με καλό προπονητή, μια ομάδα που αντιμετωπίσαμε και στον πρώτο γύρο των Play Offs και περάσαμε πολύ δύσκολα. Ευελπιστούμε πως θα είμαστε αυτοί που πρέπει. Τα παιδιά έχουν κατανοήσει και τακτικά το πλάνο, ενώ έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα και στο ότι πρέπει να βγάλουμε από το μυαλό μας το παιχνίδι της Ηλιούπολης.

Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά και μέσα από καλό ποδόσφαιρο με έντονο ψυχισμό που αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που θα κριθεί το παιχνίδι, θεωρώ ότι θα είμαστε πάρα πολύ καλοί σε αυτούς τους τομείς και θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Μανόλη Καλογεράκη, με τον τερματοφύλακα των Χανίων να το χαρακτηρίζει αγώνα δίχως αύριο: “Είναι ένα παιχνίδι πολύ απαιτητικό, ένα παιχνίδι δίχως αύριο για εμάς που θέλουμε πολύ να κερδίσουμε. Όλες αυτές τις ημέρες που είχαμε και το ρεπό δουλέψαμε πάνω σε αυτά που κάναμε λάθος στο προηγούμενο παιχνίδι. Θέλουμε να αντιδράσουμε από αυτό το κακό αποτέλεσμα αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής και θα το δείξουμε αυτό.

Είναι ένα ντέρμπι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες ανάμεσα σε δυο ιστορικές και πολύ καλές ομάδες, δουλεμένες αρκετά. Τα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας με αυτό των Play Offs ήταν πολύ διαφορετικά. Στο παιχνίδι των Play Offs κάθε λάθος το πληρώσαμε και θα προσπαθήσουμε τώρα να είμαστε πολύ προσεκτικοί, να μην κάνουμε λάθη και στις δικές μας ευκαιρίες να σκοράρουμε.

Στην ομάδα υπάρχει δημιουργικό άγχος, όταν ξεκινήσει το παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό και το 100% των δυνατοτήτων μας, να δείξουμε αυτά που έχουμε δουλέψει και αυτά που αξίζουμε”.

https://creta24.gr/telikos-dichos-avrio-video/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button