Αθλητικά

Τρ. Δέλλας: “Υπάρχει ακόμα περιθώριο βελτίωσης”

Ικανοποιημένος από τη σταθερότητα που βγάζει σε πολλούς τομείς η ομάδα του παρουσιάστηκε ο Τραϊανός Δέλλας στις δηλώσεις του στην ανοικτή για τους δημοσιογράφους προπόνηση, λέγοντας παράλληλα πως υπάρχει ακόμα περιθώριο για μεγαλύτερη βελτίωση.

Η συνεχής δουλειά και η βελτίωση σε τομείς που υπάρχει ακόμα περιθώριο είναι αυτό που θέλει ο Τραϊανός Δέλλας από τους παίκτες του στους τρεις εναπομείναντες αγώνες που έχει η ομάδα του στα Play Outs. Ο τεχνικός του ΟΦΗ παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από τη σταθερότητα που βγάζει η ομάδα του στα τελευταία παιχνίδια, από τα οποία όμως πρέπει να δει τι δεν πήγε καλά προκειμένου να διορθωθεί.

Μιλώντας αρχικά για τη συνέχεια των υποχρεώσεων που έχει η ομάδα του αρχής γενομένης με τον αγώνα με τον Βόλο, ο Δέλλας στάθηκε στη βελτίωση που έχει η ομάδα της Μαγνησίας με τον Χρήστο Κόντη στον πάγκο της: “Ο Βόλος με τον ερχομό του Χρήστου Κόντη έχει αλλάξει πρόσωπο. Είναι η ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς στα play outs, έχοντας πάρει 10. Είναι η ομάδα που μπορεί να δημιουργεί λίγες φάσεις, αλλά είναι πολύ αποτελεσματική, καθώς κάνει γκολ τις φάσεις που φτιάχνει”.

Παράλληλα ο τεχνικός της κρητικής ομάδας μίλησε και για τη βελτίωση που έχει η ομάδα του στα play outs, τονίζοντας όμως πως υπάρχει περιθώριο για ακόμα καλύτερη εικόνα: “Τουλάχιστον στα play outs θεωρώ ότι η εικόνα μας είναι σταθερά σε ένα καλό επίπεδο. Υπάρχουν όμως ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης, στο κομμάτι που αφορά τον έλεγχο του παιχνιδιού, τη δημιουργία φάσεων και το γκολ.
Σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να μας προβληματίζουν. Πράγματα που δεν εμφανίστηκαν στα προηγούμενα τρία παιχνίδια, εμφανίστηκαν σε αυτό το ματς. Και μιλάω για το αμυντικό transition που δεχθήκαμε στο πρώτο γκολ. Σε κάθε παιχνίδι θα βλέπουμε πράγματα και θα προσπαθούμε να τα βελτιώνουμε. Πάντα βέβαια, κρατώντας το δικό μας παιχνίδι”.

Για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στο καθαρό μυαλό και τη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα που θα έπρεπε να είχαν οι παίκτες του: “Η αίσθηση που είχα από τον πάγκο, είναι ότι το ελέγχαμε το παιχνίδι. Δεν είχαμε θέματα ούτε στο pressing του αντίπαλου, ούτε να βγάλουμε την μπάλα από πίσω, όπως και όταν φτάναμε στο μεσαίο τρίτο, στο να κρατήσουμε τη μπάλα και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις.

Οι ενέργειες έγιναν, εκεί ίσως θέλαμε περισσότερη αποφασιστικότητα και καθαρό μυαλό στην τελική πάσα και την εκτέλεση. Και αυτό αποτυπώνεται από το γεγονός ότι η ομάδα πατάει περιοχή, φθάνει εκεί. Δυστυχώς, όλα αυτά δε μετουσιώνονται σε γκολ. Και αυτό που με τσαντίζει είναι το ότι δεν μπορείς να βάζεις δύο γκολ σε παιχνίδια εκτός έδρας και να μην παίρνεις τρεις βαθμούς”.

Τέλος ο Δέλλας επανέλαβε πως δεν έχει γίνει ακόμα κάποια συζήτηση με τον Μιχάλη Μπούση για τη νέα αγωνιστική χρονιά, ενώ και ο ίδιος περισσότερο ενδιαφέρεται για τους αγώνες που απομένουν, παρά για το μέλλον: “Δεν έχουμε συζητήσει κάτι με τον πρόεδρο ακόμα για τη νέα χρονιά και η έκθεσή μου δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένη στο μυαλό μου. Βλέπουμε καθημερινά πράγματα και αυτό που με απασχολεί τώρα είναι τα επόμενα παιχνίδια που έχουμε, να συνεχίζουμε να παρουσιάζουμε βελτίωση και να ικανοποιούμε τον κόσμο”.

https://creta24.gr/tr-dellas-yparchei-akoma-perithorio-veltiosis/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button