Τεχνολογία

Apple: Eπεκτείνει το πρόγραμμα «Do It Yourself» στην Ευρώπη

Tην επέκταση του προγράμματος Do It Yourself, που θα επιτρέπει στους πελάτες της σε οκτώ ευρωπαϊκές χώρες να επισκευάζουν μόνοι τους τις συσκευές τους ανακοίνωσε η Apple, – επεκτείνοντας ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε στις ΗΠΑ νωρίτερα φέτος.

Το πρόγραμμα, γνωστό ως Self Service Repair, θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες στη Γαλλία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Πολωνία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία και τη Σουηδία να αγοράζουν online ανταλλακτικά για το iPhone SE, το iPhone 12, το iPhone 13 και ορισμένους φορητούς υπολογιστές, ώστε να μπορούν να επισκευάζουν μόνοι τους τις συσκευές τους. Στο πλαίσιο του προγράμματος, που ανακοινώθηκε την Τρίτη, ένας πελάτης μπορεί να νοικιάσει μια μεγάλη εργαλειοθήκη επισκευής για περίπου 60 ευρώ (63 δολάρια), να αγοράσει μεμονωμένα ανταλλακτικά και να λάβει εγχειρίδια με οδηγίες χρήσης από την Apple.

Eκτός προς το παρόν το iPhone 14

Η Apple δεν συνιστά στους περισσότερους καταναλωτές να επιδιορθώνουν μόνοι τους τις συσκευές τους, αλλά οι ομάδες υπεράσπισης του δικαιώματος στην επισκευή πίεζαν την εταιρεία για χρόνια να επιτρέψει την πρακτική αυτή. Το πρόγραμμα ξεκίνησε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ τον Απρίλιο.

Η Apple δεν έχει συμπεριλάβει ακόμη το iPhone 14 ή τους Mac με νεότερα τσιπ Μ2.

ot.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

πηγή: flashnews

post/586757/apple-epekteinei-to-programma-do-it-yourself-stin-evropi/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button