Τουρισμός

Greek Travel Awards | Διακρίσεις για τα Χανιά και την Κρήτη στο Λονδίνο

Ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς της Ελλάδας διακρίθηκε η Κρήτη κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που οργάνωσε το γραφείο του ΕΟΤ στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο πλαίσιο της  μεγάλης διεθνούς έκθεσης World Travel Market που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο. Τα Χανιά απέσπασαν το βραβείο «Καλύτερης Γαστρονομίας».

Αναλυτικά, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης «στο Λονδίνο αυτές τις μέρες χτυπά η καρδιά του παγκόσμιου τουρισμού. Η WTM London θεωρείται η πιο σημαντική έκθεση τουρισμού στον κόσμο, με περισσότερους  από 5.000 εκθέτες από 180 χώρες.  Η Κρήτη δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη διεθνή έκθεση και να ξεχωρίσει για άλλη μια φορά ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς της Ελλάδας.

Στην ειδική εκδήλωση Greek Travel Awards που οργάνωσε το γραφείο του ΕΟΤ στο Ηνωμένο Βασίλειο δόθηκαν 10 συνολικά βραβεία σε ελληνικούς προορισμούς.

Για τα βραβεία αυτά ψήφισαν τουριστικοί φορείς και ταξιδιώτες επιρροής από την αγορά της Μ. Βρετανίας.

Ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης παρέδωσε στον αντιπεριφερειάρχη Νίκο Καλογερή το βραβείο «Best Gastronomy» για τα Χανιά και στον αντιπεριφερειάρχη Κυριάκο Κώτσογλου το βραβείο «Best Beach Destination» για το νησί της Κρήτης.

O Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ επισκέφτηκε νωρίτερα το περίπτερο της Κρήτης στη WTM London όπου είχε την ευκαιρία  να συζητήσει με στελέχη της Περιφέρειας και να μιλήσει με τους επισκέπτες του.»

Greek Travel Awards | Διακρίσεις για τα Χανιά και την Κρήτη στο Λονδίνο

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button